solo Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) foarte buna organizare (mancare bautura moca pentru concurenti) foarte frumos traseul...vazut de mine pe jos...pentru concurenti nu stiu ...o sa vedem parerea lor poze de la mine ...le am pus la rezolutie mai mica sa le incarc azi;) cine vrea mai multe sa ma contacteze (id mess sologiuc) numa bine glod in ciubota nu vb aiurea lasati oamenii sa bage poze :cheer s: incarc in alta parte ca aici dureaza prea mult ...va dau linkul imediat Editat Noiembrie 9, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Fotografiile confirma faptul ca a fost un spectacol frumos si imi pare rau ca nu am reusit sa il vad si eu.In alta ordine de idei se pare ca ai fost singurul spectator acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 Fotografiile confirma faptul ca a fost un spectacol frumos si imi pare rau ca nu am reusit sa il vad si eu.In alta ordine de idei se pare ca ai fost singurul spectator acolo... se pare ca scrisul de 7 nu e suficiet aici e pentru poze nu am fost singurul spectator au fost o gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) Fotografiile confirma faptul ca a fost un spectacol frumos si imi pare rau ca nu am reusit sa il vad si eu.In alta ordine de idei se pare ca ai fost singurul spectator acolo... se pare ca scrisul de 7 nu e suficiet aici e pentru poze !!!! nu am fost singurul spectator au fost o gramada link poze cat A si B http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...2ca08464a578684 poze C http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...a7ec3f607a5cc51 poze atv http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...ef03a81ce2b0c12 Editat Noiembrie 9, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 A participat si Florian Pop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Florian Pop nu a concurat, el a fost arbitrul principal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Vedem si un clasament ? probabil niste poze de la premiere.... Organizare buna...mi-a placut! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Iata si clasamentul. Nu am trecut numele concurentilor care au facut mai putin de 7 ture. CATEGORIA C I. Fodor ElemĂŠr II. Barna Remus III. Ravasz IstvĂĄn IV. Maxim ĂrpĂĄd V. Katona Zsolt VI. Eperesi Mihai VII. Dobos Nelutu VIII. Balazs csaba IX. Banga Csaba X. Mug Radu Alin XI. Simon Mircea XII. Catana David XIII. Kocsis IstvĂĄn XIV. Bodoni Zsolt XV. Fogarasi ZoltĂĄn XVI. LĂĄzĂĄr TamĂĄs XVII. SzĂŠkely JĂłzsef XVIII. LĂłrĂĄnd LaczkĂł XIX. Varga Zsolt XX. Suciu Cristian XXI. KirĂĄly Dan Stefan XXII. IzsĂĄk Szabolcs XXIII. Moldovan Silviu Gabriel CATEGORIA B I. Mircea Otto II. Filimon Ervin III. Mircea Robike IV. Nagy KrisztiĂĄn V. Conspan David VI. MolnĂĄr Endre VII. Bocarcea Liviu CATEGORIA A I. KovĂĄcs Ervin zsolt II. OlĂĄh LĂĄszlĂł III. Sangeorzan Ionut Stelian CATEGORIA D I. Brad Mihai George II. KirĂĄly ĂrpĂĄd III. BĂrĂł Levente Ăkos IV. NyĂĄrĂĄdi LĂĄszlĂł V. Botos Ioan VI. Concioin Mihai VII. Ticos Mircea Daniel VIII. Ghica Viorel IX. Hondrari Marcel X. Balanean Eugen Ciprian XI. Halmagi Sergiu XII. SzovĂĄtai Szabolcs XIII. DarĂłczi Szabolcs Iata si un link catre poze. Asta ar veni primul episod. Va urma... pe http://customzone.info # Editat Noiembrie 10, 2008 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 inca o poza frumoasa cu un clujean de al nostru am mai gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Iata si clasamentul. Nu am trecut numele concurentilor care au facut mai putin de 7 ture. CATEGORIA C I. Fodor ElemĂŠr II. Barna Remus III. Ravasz IstvĂĄn IV. Maxim ĂrpĂĄd V. Katona Zsolt VI. Eperesi Mihai VII. Dobos Nelutu VIII. Balazs csaba IX. Banga Csaba X. Mug Radu Alin XI. Simon Mircea XII. Catana David XIII. Kocsis IstvĂĄn XIV. Bodoni Zsolt XV. Fogarasi ZoltĂĄn XVI. LĂĄzĂĄr TamĂĄs XVII. SzĂŠkely JĂłzsef XVIII. LĂłrĂĄnd LaczkĂł XIX. Varga Zsolt XX. Suciu Cristian XXI. KirĂĄly Dan Stefan XXII. IzsĂĄk Szabolcs XXIII. Moldovan Silviu Gabriel CATEGORIA B I. Mircea Otto II. Filimon Ervin III. Mircea Robike IV. Nagy KrisztiĂĄn V. Conspan David VI. MolnĂĄr Endre VII. Bocarcea Liviu CATEGORIA A I. KovĂĄcs Ervin zsolt II. OlĂĄh LĂĄszlĂł III. Sangeorzan Ionut Stelian CATEGORIA D I. Brad Mihai George II. KirĂĄly ĂrpĂĄd III. BĂrĂł Levente Ăkos IV. NyĂĄrĂĄdi LĂĄszlĂł V. Botos Ioan VI. Concioin Mihai VII. Ticos Mircea Daniel VIII. Ghica Viorel IX. Hondrari Marcel X. Balanean Eugen Ciprian XI. Halmagi Sergiu XII. SzovĂĄtai Szabolcs XIII. DarĂłczi Szabolcs Iata si un link catre poze. Asta ar veni primul episod. Va urma... pe http://customzone.info # Ce se intampla? Dupa toate laudele sincere pe care le-am spus, va e greu sa scrieti tot clasamentul? Incercati sa faceti un efort sa postati un clasament normal cu toate datele! Numar concurs, nume, numar de ture facute! Asa mi se pare corect din partea voastra. Daca nu faceti chestia asta iar o sa se iste o mie de povesti care nu va vor prinde bine deloc. Dupa toata munca pe care ati depuso pana acum nu cred ca merita sa va impiedicati de o prostie asa mica! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) scrieti tot clasamentul? Numar concurs, nume, numar de ture facute! Dan Morar asta am furat eu ) de la categoria C (sunt puse numerele cam cam aiurea dar va prindeti voi ) Editat Noiembrie 11, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 REZULTATE FINALE ENDUROCROSS FROM HELL TG MURES 2008. 8 NOIEMBRIE CATEGORIA C I. Fodor ElemĂŠr – 318 – 8 ture II. Barna Remus – 338 – 8 ture III. Ravasz IstvĂĄn – 315 – 8 ture IV. Maxim ĂrpĂĄd – 305 – 8 ture V. Katona Zsolt – 335 – 8 ture VI. Eperesi Mihai – 324 – 8 ture VII. Dobos Nelutu – 330 – 8 ture VIII. Balazs Csaba – 306 – 8 ture IX. Nagy Levente – 334 – 8 ture X. Banga Csaba – 337 – 8 ture XI. Mug Radu Alin – 327 – 8 ture XII. Simon Mircea – 321 – 8 ture XIII. Catana David – 312 – 8 ture XIV. Kocsis IstvĂĄn – 328 – 7 ture XV. Bodoni Zsolt – 336 – 7 ture XVI. Fogarasi ZoltĂĄn – 304 – 7 ture XVII. LĂĄzĂĄr TamĂĄs – 319 – 7 ture XVIII. SzĂŠkely JĂłzsef – 307 – 7 ture XIX. LĂłrĂĄnd LaczkĂł – 326 – 7 ture XX. Varga Zsolt – 331 – 7 ture XXI. Suciu Cristian – 308 – 7 ture XXII. KirĂĄly Dan Stefan – 325 – 7 ture XXIII. IzsĂĄk Szabolcs – 320 – 7 ture XXIV. Moldovan Silviu Gabriel – 317 – 7 ture XXV. TĂľkĂŠs DĂĄvid – 314 – 6 ture XXVI. Roman Rares – 316 – 6 ture XXVII. Radu Paul Mihai – 323 – 6 ture XXVIII. Nagy Szabolcs – 310 – 6 ture XXIX. Huzoni Adrian Radu – 302 – 6 ture XXX. Szasz GyĂśrgy Attila – 313 – 6 ture XXXI. Cinjdea Adrian Nicolae – 309 – 6 ture XXXII. BogĂĄti SzilĂĄrd – 319 N – 5 ture XXXIII. Boanta Sorin Adrian – 300 – 5 ture XXXIV. Zaharie Lucian – 303 – 3 ture XXXV. Cristal Pal – 329 – 3 ture XXXVI. Salajan Marius Gabriel – 301 – 3 ture XXXVII. Biblia Szabolcs – 333 – 3 ture XXXVIII. Muresan Sergiu – 322 – 2 ture XXXIX. JoĂł JĂłzsef – 332 – 1 tur CATEGORIA A I. KovĂĄcs Ervin Zsolt – 100 – 15 ture II. OlĂĄh LĂĄszlĂł – 102 – 14 ture III. Sangeorzan Ionut Stelian – 104 – 10 ture IV. BalĂĄzs IstvĂĄn – 103 – 1 tur CATEGORIA B I. Mircea Otto – 201 – 11 ture II. Filimon Ervin – 208 – 11 ture III. Mircea GusztĂĄv RĂłbert – 200 – 11 ture IV. Nagy KrisztiĂĄn – 204 – 11 ture V. Conspan David – 203 – 11 ture VI. MolnĂĄr Endre – 209 – 10 ture VII. Bocarcea Liviu – 206 – 10 ture VIII. Bocarcea Catalin – 205 – 10 ture IX. Rus Flavis – 207 – 9 ture X. Nagy Daniel – 202 – 3 ture CATEGORIA D I. Brad Mihai George – 400 – 6 ture II. KirĂĄly ĂrpĂĄd – 409 – 6 ture III. BĂrĂł Levente Ăkos – 407 – 6 ture IV. NyĂĄrĂĄdi LĂĄszlĂł – 403 – 6 ture V. Botos Ioan – 412 – 6 ture VI. Concioin Mihai – 413 – 6 ture VII. Ticos Mircea Daniel – 414 – 6 ture VIII. Ghica Viorel – 408 – 6 ture IX. Hondrari Marcel – 411 – 5 ture X. Balanean Eugen Ciprian – 401 – 5 ture XI. Halmagi Sergiu – 405 – 5 ture XII. SzovĂĄtai Szabolcs – 402 – 5 ture XIII. DarĂłczi Szabolcs – 404 – 3 ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 am mai gasit ceva poze pe la nemti /index.php?...p;#entry1570944 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 am facut si eu cateva poze http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...4decc2ac965bbe9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pozele care le-a facut fotograful nostru. Si un filmulet pe care am facut-o sa vada si cei care nu au fost acolo ce s-a intamplat in Mures, in data de 8 noiembrie 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate