PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 (editat) ENGINE TECHNICAL HIGHLIGHTS All-new 4-stroke liquid-cooled DOHC 600 cc in-line 4-cylinder 4-valve Max. power (with direct air induction) 97.8 kW (133 HP) @ 14,500 rpm Max. power (without direct air induction) 93.4 kW (127 HP) @ 14,500 rpm Max. torque (with direct air induction) 68.0 Nm (6.93 kg-m) @ 12,000 rpm Max. torque (without direct air induction) 66.0 Nm (6.73 kg-m) @ 12,000 rpm New Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) Slipper clutch Titanium EXUP – Exhaust Ultimate Powervalve Air Intake System with straight induction Bore and stroke 67 x 42.5 mm (2005 model 65.5 x 44.5 mm) 2 mm shorter stroke than 2005 model Reduced intake and exhaust valve angles New lightweight titanium inlet and exhaust valves Aluminium valve retainers Larger 27 mm diameter inlet valves (2005 model 25 mm) Larger 23 mm exhaust valves (2005 model 22 mm) High 12.8:1 compression ratio (2005 model 12.4:1) Idling Speed Control system (ISC) Close ratio 6-speed transmission New 3-axis shaft layout Reduction of the inertial mass of the crank Lighter pistons and piston pins YZR-M1 type fuel injection system with secondary injector Titanium ‘midship’ muffler with O2 sensor Triple three-way catalyser Semi-hydraulic camchain tensioner Compact AC magneto CHASSIS TECHNICAL HIGHLIGHTS All new Deltabox aluminium frame with revised rigidity balance ‘Straight frame’ concept, with steering head, swingarm pivot and rear axle on one plane Truss and box type long swingarm – lighter and stronger than 2005 model 52.5% front wheel weight distribution New fully adjustable 41 mm upside down forks with 2-way compression damping New fully adjustable rear shock absorber with 2-way compression damping Revised rear suspension linkage Dual 31 0 mm diameter front discs with radial mount calipers Concentrated mass-forward body design Frame concentrated minimalism Pro spec quality Single seat cover delivered as standard Overall length 2,040 mm Overall width 700 mm Overall height 1,100 mm Seat height 850 mm Wheelbase 1,380 mm Min. ground clearance 130 mm Dry weight 161 kg Fuel tank capacity (reserve) 17.5 litres Oil capacity 3.4 litres Editat Octombrie 16, 2005 de PreciouS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 I-au schimbat forma farurilor si toba...toba fff frumos De unde pot sa o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 muhahahahahaha hacker is my middle name ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 mie toba aia nu-mi place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 mda, e putin cam pra futurista.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Toba seamana cu cea de la GSXR 1000 model 2005 cred...Nu m-am uitat f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kahlua Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 O singura chestie as schimba la motorul asta ... toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Jos cu tobaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 mie imi place exact toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Acum m-am uitat mai bine...o noooo linie parca iar toba...hmmm nu am mai vazut asa toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 cred ca ar trebui sa deschidem un topic special pentru toba de la YAMAHA!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Hai sa deschidem...il deschizi tu sau eu??? Sau mai bine sa facem un sondaj sa vedem ce iese... Cat despre toba e cat se poate de oribila si daca tot au luat designul de la Moto GP trebuiau sa o faca k acolo...hmmm o mai avea una sub sa invizibila?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 A mai fost un topic unde se prezentau noile modele de superbike-uri din 2006... Am mai spus si acolo, spun si aici: Yamaha R6 model 2006 e mega bestial, cu tot cu toba In gusturile omului nu te poti cacao ca nu te lasa respectivul, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 A mai fost un topic unde se prezentau noile modele de superbike-uri din 2006... Am mai spus si acolo, spun si aici: Yamaha R6 model 2006 e mega bestial, cu tot cu toba In gusturile omului nu te poti cacao ca nu te lasa respectivul, deci... corect! fiecare cu gusturile lui, so.... YAMAHA RULEZ!!! ( cu toba sau fara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 VOTAT CU TOBA CU TOT imi place prea mult k sa ma mai uit la toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 16, 2005 Autor Share Postat Octombrie 16, 2005 ceva pareri legat de motorizare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Pai cred ca modelul 2005 desi nu sunt sigur avea fara direct air induction 123 PARCA fata de asta care are 127 daca am vazut eu bine...deci ceva e in plus...in rest s-au inspirat din GP sau superbike cred...nu imi mai zic parerea ca se pot intampla diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 si mie mi se pare ca a scazut cuplul... nush! o cusa mai scurta a pistonului inseamna un cuplu mai mic din cate stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 So what...vorba ta...si ce daca a scazut cuplu'????Tot rautacioasa si frumoasa ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 sincer, nu cred ca i se poate reprosa ceva..... yet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Fara reprosuri la k e posibil sa apara discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 (editat) Tocmai am luat Sport Rider pe Octombrie si e descris in amanunt noul R6. Numai lucruri bune iar cel mai tare FLY BY WIRE THROTTLE!! Super motoreta!!! Editat Octombrie 22, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Tocmai am luat Sport Rider pe Octombrie si e descris in amanunt noul R6. Numai lucruri bune iar cel mai tare FLY BY WIRE THROTTLE!! Super motoreta!!! Cum poate intra si in posesia mea sau macar a ochilor mei acel numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy7Up Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 E prea tare. S-au intrecut cei de la Yamaha M-am indragostit si toba mi se pare interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 e super tare, parerea mea! reprosurile pot aparea ceva mai tarziu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate