ALEX NINJA Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) ALEX NINJA a spus: Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine Ai boxele infundate! Editat Ianuarie 24, 2009 de SHKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ALEX NINJA a spus: Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine )))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 daca dai boxele mai tare o sa sune ceva mai tare:)), nu prea iti poti da seama de cat de tare suna dintr-o filmare, cel mult iti poti da seama de tonalitate, si imi place la maxim...jur:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 damnnnn that sound desi am 3 evacuari crek mai iau una..imi poti da mai multe detali de la cine ai luat toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 todea a spus: damnnnn that sound desi am 3 evacuari crek mai iau una..imi poti da mai multe detali de la cine ai luat toba Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Luci03 a spus: Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u LA fel e si la mine, nu e toba de vina ci telefonu cu care s-a filmat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Viktora$h a spus: misto motocicleta . vezi sa nu ii indoi plasticu' ! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Luci03 a spus: Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u nu pot folosi racefitu zilnic ca am sa devin bogat de atatea amenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 frumos rau r1 acela:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate