ALEX NINJA Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine Ai boxele infundate! Editat Ianuarie 24, 2009 de SHKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Nu suna chiar asa tare se putea si mai bine )))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 daca dai boxele mai tare o sa sune ceva mai tare:)), nu prea iti poti da seama de cat de tare suna dintr-o filmare, cel mult iti poti da seama de tonalitate, si imi place la maxim...jur:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 damnnnn that sound desi am 3 evacuari crek mai iau una..imi poti da mai multe detali de la cine ai luat toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 damnnnn that sound desi am 3 evacuari crek mai iau una..imi poti da mai multe detali de la cine ai luat toba Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u LA fel e si la mine, nu e toba de vina ci telefonu cu care s-a filmat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 misto motocicleta . vezi sa nu ii indoi plasticu' ! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Stai ... glumesti ? a trebuit sa dau sistemu la maxim ca sa aud ceva, pai daca pui K5 u tau la distanta de 10 m de R1 asta , tu il acoperi complet cu racefit u nu pot folosi racefitu zilnic ca am sa devin bogat de atatea amenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 frumos rau r1 acela:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate