danutz_motociclistu' Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 (editat) Fratilor, cind e urmatoarea intilnire? Poate ma anuntati si pe mine, am motor nou! Editat Octombrie 20, 2005 de danutz_motociclistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 hehehehehhehe.. ce grabit eshti! urmatoarea intrunire... la vara... de fapt prin iunie... pana atunci, pune-l la iernat... Bafta! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 In mai ca sa fim mai exacti, cred ca in toti anii prima intalnire a fost in mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Urmeaza intilnirile UCMR, sedinte lung la cluburi, si doar dupa aia se va conturiza un calenal intrunirilor pe anul 2006. primul a fost cel de la ploiesti, iar dupa aia Cluj()sper sa fie si la anul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Acum doi ani nu a fost Clujul prima intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Ba da!Altceva vroia sa zica Requiem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Eu sper sa fie prima la Ploiesti! De ce oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Eu sper sa fie prima la Ploiesti! De ce oare? Ca e scumpa benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate