Sari la conținut

Coffe Man

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Coffe Man

  1. Dragi colegi VFRisti, a venit momentul sa ma despart de vacuta albastra asa ca se vinde una bucata VFR: /index.php?/topic/740396-vand-honda-vfr-800-fi-2001/ Motocicleta este in stare f. ok, asa ca daca stiti pe cineva care are o pasiune pt. acest model puteti sa-i faceti un bine si sa-i dati linkul catre anunt
  2. Hehe, omu' negru e amicul meu Viorel, partener de tura de 5 ani Parbirziul este intr-adevar MRA Varioturing si face toti banii. Pentru tobe ti recomand cu incredere pe baietii de aici: /index.php?/topic/669319-evacuari-moto-romania/ (vezi si http://www.facebook.com/pages/Evacuari-Moto-Romania/141591099272243?sk=photos ) Vio si-a luat toba de la ei si e f.f. ok lucrata, oamenii sunt seriosi si de incredere.
  3. Dane, sunt sanse sa faceti un foc de tabara vineri seara? Ar fi fain...
  4. Am pus eu anul trecut Motul DOT5.1. M-a costat in jur de 100 RON lichidul pt. frana si ambreiaj. De simtit se simte binisor diferenta dar nici nu mai fusese schimbat de 4 ani. In plus mi-am pus si niste placute de frana mai bune (Carbone Lorraine A3+ si RX).
  5. Multumesc pentru sfaturi, pana la urma am optat pentru Motorex 15W50 http://www.performance-shop.ro/motorex-top-speed/674-motorex-top-speed-15w50-4l.html Am intrebat pe alt topic, intreb si aici: stie cinvea un vopisitor bun de piele in Bucuresti? Vreau sa-mi vopsesc protectia de rezervor Bagster din negru in albastru (topicul original aici: /index.php?/topic/674769-vopsire-protectie-rezervor-bagster/page__pid__3074558)
  6. Salutare, Incet incet incepe sezonul si trebuie sa-mi pregatesc animalul de drum. Am o dilema legata de alegerea uleiului: pana acum am bagat doar mult-laudatul Motul 300 V 10W40 Problema este ca la temperaturi mai mari ale motorului (>85C) nu prea mai imi place cum merge si cum se schimba vitezele. Anul asta as pune altceva dar ce? A mai facut cineva switchul de la 300 V la alt ulei? Nu ma intereseaza neaparat pretul, Motulul asta si asa e scump. Alta intrebare: are cineva montate aceste risere? http://www.zianet.com/genmar/h117.html
  7. Eu le-am luat anul trecut de la Honda Romania, dupa ce mi-au fost 'imprumutate' de un binevoitor la intrunirea Seth din CJ. Au costat 50 sau 60 RON
  8. Lupule, asta cred ca e singurul motiv pentru care o sa vin la salon. Hai sa traiesti
  9. Haideti la Garnic, in Cheile Nerei. Se face o intrunire faina de motoare acolo si in zona sunt trasee foarte foarte misto de facut
  10. N-am mai fost la Dalboka ci aici: /index.php?showtopic=646765
  11. Am ajuns si noi cu bine, trafic lejer pana in Bucuresti. Ne-a ploat putin dar nimic serios. Asfaltul bun, companie faina...a fost o tura misto. Dupa ce termin de discutat 2 blonde reci si spumoase ma apuc si eu de scos poze
  12. In stilul caracteristic m-am cam lalait dimineata si nu stiu daca ajung la 9 la Mec Otopeni. Daca la 9:15 nu sunt acolo luati-o inainte si ne regrupam la Ploiesti. Eventual puteti sa-mi dati un telefon, pot vorbi si cand merg pe motor.
  13. Cei din Buc haideti maine la 9 la McDonalds Otopeni. Lasati eventual si un nr. de telefon aici sau pe PM Dan
  14. Vroiam sa o iau pe Buc - Calarasi - Ostrov - Adamclisi - Vama Veche - Constanta - Jurilovca - Murghiol - Tulcea - Galati...sa-i fac o surpriza nevestei ca e intr-o delegatie mai mare pe-acolo. Dar mi-e sa nu stric casnicia din surprize de-astea Glumesc, ma cam enerveaza ca nici pe traseul asta vremea nu e grozava, deci sunt sanse mari sa vin cu voi. Da-mi aici sau pe PM numarul tau de telefon si zi-mi la ce ora pleci, daca e sa vin poate ne grupam la McDonalds. Numarul meu de telefon e: 0726.140.740 Dan
  15. Sunt 620Km din Bucuresti. E un traseu destul de curbat ca sa zic asa, pe vremea asta (trebuie sa iei in calcul si un pic de ploaie la cum arata prognoza) cam ce medie crezi ca scoti ca sa faci tura in pe timp de zi si sa mai te si opresti la o tigara, o poza o maslina? Anyway, drum bun sa aveti. Si fara ploaie.
  16. Intre Campulung si Curtea de Arges drumul este praf si foarte praf pana dupa Berevoiesti. La fel dinspre Pucioasa spre Campulug sunt portiuni de drum nasol de tot. Liviule (@Lancelot), la motorul/stilul tau de mers e mult prea optimist gandit traseul pt. vremea/perioada asta.
  17. Plecarea este la 9. Noi formam grupul la OMV Eroii Revolutiei de pe la 8.30 dar putem sa ne grupam si la benzinaria de la iesirea pe A2 sau la primul popas de pe autostrada. Problema este vremea, prognoza e cam naspa. Mesaj completat Din motive de partener de tura racit si vreme cam nasoala nu o mai iau maine spre Dalboka. @Zair: daca mai plecati, anunta te rog aici o ora si un loc de intalnire, daca ma razgandesc sa stiu unde sa vin.
  18. Aciditatea ploilor nu a fost asa mare si oricum avem protectii la geaca Nu de aciditate ma tem eu ci de futizarea vremii. Prognoza nu arata prea bine
  19. Ca sa nu existe discutii, am facut topic separat pentru sambata aici .
  20. Ca sa nu facem confuzie in topicul lui Doru haideti sa postam aici cei care vor sa faca acelasi traseu dar sambata. In functie de timp/vreme intoarcerea e posibil sa fie prin Vama Veche. Pana acum noi suntem 3-4 motoare pentru tura asta. In functie de cati ne mai strangem si de stilul de mers & viteza posibil sa facem 2 grupuri.
  21. @cezarzanf: dap, un VFR albastru si unul rosu Dupa care VFR ai salivat?
  22. @kinder: Eu ma decid/vad maine daca fac tura asta sambata. In principiu suntem 2 VFR-uri. Ma gandesc sa nu mai facem thread separat pentru sambata si postam aici, daca nu se supara Doru.
  23. @Doru: Nicio sansa sa poti sambata? Ma tenteaza sa vin dar duminica nu am cum
  24. Am terminat cu hidratarea Noi n-am facut asa multe poze...le puteti vedea aici: https://picasaweb.google.com/dan.rades/Motoreala26032011#. @SDS: si pe noi ne-a cam suflat vantul cam de tare dar pe o portiune destul de mica de drum. Altfel s-a mers f. ok.
  25. Intre doua nu te ploua Am o intrebare: stie cineva de unde pot face rost ieftin un deflector din ala de parbriz? Al meu are o mica bucatica rupta in partea stanga de la prima si ultima cazatura cu motoreta. Zic ieftin pt. ca la louis gasesc cu 100 EUR dar mi se cam pare bataie de joc de bani. Prea mult pentru o saracie de bucata de plastic. In alta ordine de ideei au venit levierele de care vorbeam niste posturi mai devreme. Merita toti banii si recomand la toata lumea. Pe langa faptul ca arata si sunt lucrate f. bine imi place ca se poate doza cat de 'muscatoare' sa fie frana la franarea cu 2 degete si faptul ca schimba mai bine vitezele acum (cred ca pistonasul de la ambreiaj apasa mai tare acum altfel nu-mi explic) A, si la VFR-ul rosu puteti observa o sa lucrata de Darian. Inca una: desi VFR-ul e o mobra cu lumini foarte ok, am vazut la tura de ieri ce inseamna xenon montat pe ea. Mult mult mai tare.
×
×
  • Creează nouă...