fox Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 Reparat,personalizat,fabricat carene cine stie cine ssi unde face asa ceva ce preturi se aplica.....?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 Reparat,personalizat,fabricat carene cine stie cine ssi unde face asa ceva ce preturi se aplica.....?????? Sorin, in baneasa, vis a vis de petrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 sorin lucreaza destul de scump din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 sorin si mai cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 bai, un tip care face carene este Laur shi sta pe la metrou Brancoveanu...tipu are meshteshug in el shi nici nu cere pretzuri exagerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 dc te mai intereseaza itzi dau numarul lui de telefon sa vb cu el ce shi cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Salut! un nr de tel..o adresa de mail..orice..de la cei care fac carene se poate? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Sal eu repar carene + vopsit as putea sa le si fac dar nu am matrite , am un prieten care are cateva matrite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate