laurentiug Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Cativa entuziasti intr-o excursie la Sighisoara - septembrie 2005 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Faina gasca, faine poze! Mai baga si baga si ceva iesplicatii. Si cand bagi si niste poze cu noua achizitie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Octombrie 22, 2005 Autor Share Postat Octombrie 22, 2005 La Sighisoara ne-am oprit pentru o binemeritata masa de amiaza, dupa cum vedeti toti flamanzi si bucurosi ca suntem impreuna cu amantele noastre ... (bineinteles ca ma refeream la motociclete ... in cazul unora dintre noi) Legat de noua mea achizitie, un pic ma jenez sa o postez vazand ce "fiare au unii" ... dar stii cum e ... important e sa-mi placa mie si sa ma simt bine cu ea, asa ca "voila" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Ce misto....demult nu am iesit in gasca, parca ma apuca doru, si singur e frumos dar atunci cand sunt mai multi parca e altceva. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate