Sari la conținut

laurentiug

Super Membru
  • Număr conținut

    559
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laurentiug

  1. "The Bliss" Un HD SFC, 1690 cmc, construit de Zen Motorcycles - Cornel Deac. Multumesc.
  2. Harley Davidson - custom /index.php?/topic/673431-harley-davidson-sportster-din-2002/
  3. Varianta finala ... Ignorati persoana din fotografie ...
  4. laurentiug

    Ture Moto

    Ziua de duminica. SUPER TARE Fratele Bob, daca mai ai poze de la intoarcerea ta acasa, baga! Dar ce s-a întâmplat ? S-a pierdut cu parapanta ?
  5. Imi pare rau ca nimeni nu pomeneste de muzica Âşi spiritul pe care l-am descoperit in cortul celor de la SILVER PISTONS ... :laugh: A fost extraordinar !!!
  6. laurentiug

    Numai Poze

    Inseamna ca gandesti ca un fotograf profesionist si ca un artist ! Acelasi lucru incerc sa prind si eu in fotografiile facute de mine, dar cum nu sunt un artist si nici un fotograf profesionist, mai scap momentele importante ...
  7. laurentiug

    Rezervoare

    M-am referit strict la rezervor, nu la aripa spate sau pret, asa ca acele comentarii suplimentare au fost ... !
  8. laurentiug

    Rezervoare

    Rezervor facut de Bono !
  9. Buna ! Imi permit o mica corectie la ceea ce ai scris mai sus ... Harleyul este modificat de Cornel din Sibiu, Honda a fost modificata de Bono din Cluj ... fac asta din respect pentru cei care au lucrat la motoare. PS. Mersi Nicule pentru aprecieri si stai linistit ca nu pentru concursuri am modificat eu motocicletele mele ! Va salut pe toti ! Pe de alta parte multumesc celor de la SETH pentru conditiile si atractiile din cadrul intalnirii ! O zi buna tuturor !
  10. Imi poate spune cineva cu ce pot scoate petele de ulei sau de mizerie de pe cauciurile ALBE ale motocicletei mele ? Mersi !
  11. Poze noi ! M-a ajutat o verisoara ! ... PS : multumesc celor de pe forum care au facut si postat aceste fotografii !
  12. laurentiug

    Numai Poze

    Bravo baieti ! Frumoasa trupa.
  13. Pentru cei care doresc diferite patchuri, embleme Âşi sigle brodate, recomand cu caldura atelierul lui mmircea (de pe forum), atelier situat undeva pe langa str. Libertatii (mai exact va spune el adresa, in cazul in care sunteti interesati). Am apelat la el pentru o comanda ... a fost prompt, ieftin si m-am inteles de minune cu el ! Deci ... patchuri, embleme, sau sigle brodate ... la atelierul lui mmircea !
  14. Tin sa-ti laud si eu motorul tau care, pentru un dragstar, arata foarte bine si daca drumurile te aduc prin Targu Mures, da-mi un semn si poate facem un "raid" impreuna !
  15. Aripa fata nu-mi place nici mie, dar am mers o tura pe fratele lui geaman (motorul lui Cristi din Sibiu) pe o vreme ploioasa si am constata la sfarsit ca am alt tricou pe mine, dintr-o data avea tot felul de desene tribale si alte forme impresioniste, care nu au impresionat-o deloc cand a trebuit sa-mi spele hainele ... Comenzile ... eu am 1,80 m, asa ca ma simteam ca un cocostarc cu comenzile originale
  16. Noi oricum trebuie sa ne intalnim sa-ti returnez camera moto, asa ca atunci poate discutam mai serios aspectul asta ... asta in functie si de posibilitatile mele financiare ... stii tu , criza asta ....
  17. Tu esti singurul care ma intelege ...
  18. Cand o sa aveti si voi o nevasta ca a mea, care vrea "musai" sa stea calare pe mine in timpul mersului cu motocicleta, atunci veti intelege de ce am facut compromisul acesta si am pastrat saua originala a motorului, in detrimentul unora custom, dar mai putin confortabile.
  19. Daca te uiti un pic mai atent , vei vedea ca de fapt e fratele lui "geaman", foarte asemanator dar diferit totusi in mai multe privinte ... Cel pe care l-ai vazut tu este al unui baiat din Sibiu (Cristi), este facut tot de Cornel si ce sa-ti mai zic ... e bine sanatos si-ti multumeste de intrebare
  20. Pentru a raspunde celor care mi-au trimis PM - uri, mai postez niste fotografii cu ceva detalii. Sa nu uit ... multumesc tuturor pentru aprecieri si critici !
  21. Dragii mei, va prezint, cu mare emotie, bucurie si multumire in suflet : "THE SECRET" un Harley Davidson Sportster 883, pe care il detin in forma asta datorita muncii, sufletului, pasiunii si nu in ultimul rand a prieteniei, oferite de Cornel - Choppers Life din Sibiu. Le multumesc, aici pe forum, si lui Miki si Blackrider pentru ajutorul oferit. PS. Live by it !!! ...prietenii stiu de ce ... ! ! ! !
  22. Unde gasesc un rezervor de Honda Shadow 1100, cu imprumut pt. a proba daca se potriveste, vreau sa-l schimb pe al meu in caz ca merge si sa nu-l cumpar daca nu merge. Am eu unul de vânzare !
×
×
  • Creează nouă...