gornicc Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 am puso si eu joi norok ca aveam costumul de protectie complect ca de nu acum sigur eram in spital cu ceva rupt aveti grija si purtati [protectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 (editat) Baga si tu detali, de ce , unde , cum, cine a fost de vine chestii educative daca poti si mai esti in stare.Bafta si pe viitor ai grija si apropo si eu am daramato vineri la Etrusco!!!! Editat Octombrie 22, 2005 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 @gornicc, echipament "rullz" ! @dark_evil, ai avut noroc ca nu te-ai belit la picioare Ai gasit capacul de la baia de ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 @gornicc, echipament "rullz" ! @dark_evil, ai avut noroc ca nu te-ai belit la picioare Ai gasit capacul de la baia de ulei ? Salut bai pana miercuri la Arc e gata, azi ai bag uleiul capacul l-am sudat super bine si o s-al las asa pana vine cel nou si sa vad unde ma duc pentru un tuning sa-mi pun colantele la loc sau macar so fac sa nu se mai vada si mai ramane semnalu care este zgariat, eu trebuie so fac sa arate ca noua.Salut si drum bun si fara nisip!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Octombrie 23, 2005 Autor Share Postat Octombrie 23, 2005 apoi detali ma indrepata, spre sibiu afara erau vreo 15 grade si in sighisoara mia sarit o tiganca cu 2 puradei in fata la trecere de pietoni aveam viteza 100-110 km/h si am franat am alunecat din cauza ca asfaltul era rece si buff important ca nu am patit nici io mare lucru putin zruncinat iar moto zgariat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 (editat) apoi detali ma indrepata, spre sibiu afara erau vreo 15 grade si in sighisoara mia sarit o tiganca cu 2 puradei in fata la trecere de pietoni aveam viteza 100-110 km/h si am franat am alunecat din cauza ca asfaltul era rece si buff important ca nu am patit nici io mare lucru putin zruncinat iar moto zgariat ... sesizez o serie de inadvertenţe logice între titlul topicului şi conţinutul său... ..ai vrut să-l intitulezi probabil..: "noroc chior", că numai de echipament nu aveai nevoie dacă îţi decorai spoilerele cu puradei-autocolanţi... acu' ce să zic, zgârieturile le poţi masca cu "flame"-uri sângerii de babe zburătăcite la over 170, prin comune...happy hunting... Editat Octombrie 24, 2005 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate