univet Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Am promis ca noi constantenii nu mai ratam nici un weekend Azi am fost in delta intre Mahmudia si Dunavat . Foarte putina apa, nu foarte mult praf, am bagat cam 120 km in care: Ktm 525 exc a consumat 9 litri Huskvarna TE 400 7 litri Yamaha YZF 426 7 litri Honda XR 400 R (a mea) 6 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 poate luati gripa aviara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Hihihihihi...asta cu gripa e buna....mai curind o iei in Buc decit aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 @Pit stai tu calm c-au ars toate pasaricile cand au ajuns acolo...nu mai aveau de unde gripa... :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Miine va fac o vizita la Constanta. Cu motocicleta Putem iesi undeva "una scurta" Eu vin cu 660 Rally si un prieten de-al meu cu 950Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate