FLEX Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Ceva idei despre manusi pentru vreme rece? azi-dimineata mi-au intepenit degetele pe comenzi. Rau de tot, abia modulam ambreiajul, la acceleratie/frina e mai bine, ca se misca mult degetele, dar tot nasol. Momentan folosesc niste Scorpio de touring din piele, dar nu fac fata la temperaturile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Supramanusile de la Lidl au ajuns la 20 ron, cele de ski sunt vreo 30 ron, cred ca iti poti permite sa experimentezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 O sa incerc ceva manusi mai dedicate ghidonarii, respectiv manusi pentru snowmobile, din ce am vazut au suprafete de protectie in zonele unde se produce uzura prin abraziune si o sa ma impac cu lipsa de protectii hard, oricum nu rup eu asfaltul cu viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate