CUXI Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 pentru un anumit proiect am nevoie de 5 bucati numere inmatriculare de tip vechi care vin montate pe aripa de fata a motocicletei. pot fi si in stare mai proasta si din orice judet. astept oferte pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 cred ca se va forma o mica coada la asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 De asta asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 da exact asa model am nevoie.si de spate m-ar interesa....dar astea din fata au prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pentru un anumit proiect am nevoie de 5 bucati numere inmatriculare de tip vechi care vin montate pe aripa de fata a motocicletei. pot fi si in stare mai proasta si din orice judet. astept oferte pe pm. Salut ! Ai nevoie de astfel de numere definitiv, sau doar temporar, ca sa-ti rezolvi proiectul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salut ! Ai nevoie de astfel de numere definitiv, sau doar temporar, ca sa-ti rezolvi proiectul ? hahahahahhaaa, asta a fost tare rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 am nevoie definitiv in orice caz....buna faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Pai poate vroia omul sa -ti imprumute numarul sa-ti faci treaba cu el si apoi sa i-l dai inapoi... ce-i asa de dura faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Pai poate vroia omul sa -ti imprumute numarul sa-ti faci treaba cu el si apoi sa i-l dai inapoi... ce-i asa de dura faza? Pai la asta ma gandeam si eu. Detin mai multe obiecte de colectie pe care am avut ocazia de-a lungul timpului sa le imprumut in diferite scopuri : expozitii, sedinte foto sau video, etc. CUXI nu a precizat despre ce fel de proiect este vorba, asa ca m-am gandit ca-i pot fi de folos in acest fel. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate