KHK Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Salut! In iunie 2009 va avea loc intalnire BMW Cruiser, in special pt posesorii si fanii de BMW R 850/1200C. Locatia este extraordinara, zona Salzkammergut, numai lacuri si munti. http://www.r1200c.at/ Vlad Editat Noiembrie 18, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 ALO NENEA MAI LASE.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SA VEZI INTRUNIRI DE MASINI LA UNIRII SI PE TOATRE STRAZILE BUCURESTIULUI IN FIECARE ZI VII SA NE FACI IN CIUDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Eu stiam ca are loc intrunirea in fiecare an. Parca asa ziceau de fo 10 ani pe situ' lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 as baga si eu o plimbare pana acolo dar am programul extrem de incarcat ... sa vad cine se mai baga ... pote, poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate