Bitza Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 (editat) dupa cum se vede din poza aceastei tobe nu i-a convenit ceva.. si in consecinta s-a fisurat.. ok.. dragi colegi de bransa.. 2 intrebari de 100 de puncte. intrebarea nr. 1: are cineva vreo idee ce ar fi putut cauza aceasta fisura? intreabarea nr. 2: e sanatos daca continui sa merg cu toba asa? mentionez ca moto este Honda Cb 400 Special Four II, iar toba nu am idee daca este este cea cu care a venit moto din fabrica. Editat Octombrie 24, 2005 de Bitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 io zic ca a vibrat pt. ca n-a fost prinsa bine in colieru' ala din spate n-are nik daca mergi cu ea asa da' o sa faca mai mult zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bitza Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 io zic ca a vibrat pt. ca n-a fost prinsa bine in colieru' ala din spate n-are nik daca mergi cu ea asa da' o sa faca mai mult zgomot parca nu imi vine sa cred ca doar din cauza vibratiilor.. acum 1500 de km toba era in stare perfecta. eu ma gandeam ca e o toba de la un motor mai mic.. 250, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 pe motor vibratiile sunt foarte mari e posibil ca materialul sa fi fost de caca, cine stie? ma indoiesc ca s-ar fi spart din cauza presiunii dar mai stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate