18dany Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Am si eu nevoie de urmatoarea piesa pentru un hoinar pt un prieten,nici nu stiu care este denumirea ei,face cuplarea si decuplarea pedalei(pt treptele de viteza). Este destul de urgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Am si eu nevoie de urmatoarea piesa pentru un hoinar pt un prieten,nici nu stiu care este denumirea ei,face cuplarea si decuplarea pedalei(pt treptele de viteza). Este destul de urgent! am rupt si eu candva piesa aceea si am gasit alta! se gasesc cam greu! PS. mai am una dar nu ma risc sa o dau, k daca o sa cad iar cu hoinarul ...cine stie... succes la cautat bro'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 da,asa s-a rupt si asta,tot din cazatura,a cazut exact pe pedala.........mc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate