yamahaia Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Conteaza daca uleiul este alta marca decat cea existenta in motor?Ma refer numai la marca.Eu nu mai gasesc tipul de ulei care l-am pus si vreau doar sa completez nivelul de ulei.Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 daca vrei sa-l completezi conteaza! fiecare producator are aditivii lui si ce dreq mai baga in ulei! exista riscul sa nu fie compatibile uleiurile, sa spumeze, etc! fa un schimb de ulei si gata! peseu: despre ce marca vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Solutia idela ar fi sa schimbi uleiul, dar daca nu ai incotro, completeaza cu un ulei de acelasi tip (sintetic, semisintetic sau mineral) si cu acelasi indicativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 daca vrei sa-l completezi conteaza! fiecare producator are aditivii lui si ce dreq mai baga in ulei! exista riscul sa nu fie compatibile uleiurile, sa spumeze, etc! fa un schimb de ulei si gata! peseu: despre ce marca vorbesti? Eu am pus la sugestia celor de la Yamaha...in fine...am pus Guardian un ulei semi-synthetic15W50Rockoil.Acum nu mai gasesc.Momentan stau prost tare cu banii si mai vroiam sa mai fac niste iesiri fara sa-i mai fac scimbul total doar sa completez.Daca nu se poate...ata e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate