Mougli Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Am auzit o buna bucata de vreme ca Vulcanul de 2000 nu se mai fabrica din 2004. Stie careva sa se fi reapucat Kawasaki de productie? Ceva modificari inspre bine? P.S.: Scuze de greseala din numele topicului, vodka e de vina Editat Noiembrie 21, 2008 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Pai poate ar trebui sa nu mai bei chiar asa Iti mut topicu' la caz... pardon, la cioparisti ca sigur o sa afli mai multe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Eu am fost la EICMA si impreuna cu un coleg ... mare fan de ciopare .. nu am vazut vulcanul de 2000 ...si daca nu l-au prezentat acolo cel mai probabil nu o sa fie reluata productia pentru 2009. In schimb noile modele VN 1700 m-au impresionat ( desi nu sunt genul meu). Sunt foarte bine inchegate. Uite si POZE. noroc Editat Noiembrie 22, 2008 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 OMG, cat de bine arata Voyagerul Chiar arata a motor pe care sa incap fara nici o problema, si pare ideal pentru drumuri exagerat de lungi. Tre' sa il pun pe Google la treaba... Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Dap, dragut Voyageru. Dar uitandu-ma la el mai repede ma gandesc la un GoldWing decat la un cruiser/chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Uitandu-ma la el mai repede ma gandesc la versiunile mai vechi de Voyager decat la un Goldwing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akm Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Eu am fost la EICMA si impreuna cu un coleg ... mare fan de ciopare .. nu am vazut vulcanul de 2000 ...si daca nu l-au prezentat acolo cel mai probabil nu o sa fie reluata productia pentru 2009. In schimb noile modele VN 1700 m-au impresionat ( desi nu sunt genul meu). Sunt foarte bine inchegate. Uite si POZE. noroc Ce arati in fotografii ca fiind vulcan 1700 clasic este de fapt vulcan 2000 clasic iar vn2000 este in continuare in oferta de motociclete kawasaki. Pentru lamuriri uitati-va pe www.kawasaki.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate