Mark81 Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Salutare, aveti idee unde se poate da la reparat? Este lovita si nu se mai mufeaza corect la motor. De asemenea si cimpoiul este deformat. O linie noua este 250 Euro. Merita sa o repar pe cea veche? Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Salutare, aveti idee unde se poate da la reparat? Este lovita si nu se mai mufeaza corect la motor. De asemenea si cimpoiul este deformat. O linie noua este 250 Euro. Merita sa o repar pe cea veche? Mark merita reparata si eu am reparat-o de mai multe ori.incearca chiar tu acasa.gasesti un topic cu detalii dar nu imi amintesc exact unde .vezi la hard enduro. dar parerea mea e sa mergi la un tinichigiu bun(cum am facut eu).el stie ce are de facut.Si in cazul meu nu se mai mufa bine si am dus motorul ca sa o poata modela mai bine la locul ei.bafta Editat Noiembrie 23, 2008 de baurtulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 eu am reparat la miercurea-ciuc la Zoltan si ma costat 40E dar era varza...super indoit si deformat.. te costa in fct de cat lucreaza la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 40 euro este mult mai putin decat o toba noua. Problema este ca trebuie sa ajunga si motorul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 cauta un tinichigiu bun la tine in zona. sigur o repara! nu e mare lucru. e bine sa te duci cu motorul acolo ca sa o faca bine la mufari. sa nu ai pierderi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 Are cineva idee cum se desface finala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 simplu! desfaci piulita din capat si restul merge de la sine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 simplu! desfaci piulita din capat si restul merge de la sine! mi ai luat-o inainte, ieri am facut si eu "repacking", tot sub indrumarea lui lucian, merci euam mai avut nevoie de o surubelnita sanatoasa si un ciocan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 e un pic mai complicat daca e cu nituri, dar la voi/noi nu e cazul. spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 SINCER AM BANUIT, DAR MI S-A PARUT PREA SIMPLU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 uite aciulea! nu pot sa up poza. nashpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 Gata jupane, s-a lamurit Vata poate fii bagata, asa la gramada, sau trebuie sa fie impachetata in ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 nu trebuie tasata sau bagata cu "forta" si trebuie asezata uniform, daca reusesti asta, ionu prea am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 Pai de asta intreb, caci daca este inpachetata nu se aseaza uniform.. daca o desfac si o indes incet incet cu un betigas de ex. si la sfarsit ii pun capacul, se distribuie mai uniform. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gecko Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Pai de asta intreb, caci daca este inpachetata nu se aseaza uniform.. daca o desfac si o indes incet incet cu un betigas de ex. si la sfarsit ii pun capacul, se distribuie mai uniform. ai grija cu vata aia sa o pui exact cum a fost ca altfel daca creaza turbulente inutile poate impiedica evacuarea gazelor arse din cimpoi si asta va afecta compresia din cimpoi si de aici bunul mers al lucrurilor. noi, cei cu 2 t , stim, nu?, ca in cimpoi vine o parte din amestecul bun din camera de ardere, se intoarce inapoi...presiune reflectata....bla bla.....deci aveti grija la tobele 2t unde si cum le reparati ca-s al dracu' de importante ptr motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate