etzmz Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 La anul o sa facem o excursie cu cativa colegi in Moldavia ,si as fi recunoscator daca ati putea sa dati sfaturi(evident cei care ati fost deja acolo) privind camparea sau alte moduri de cazare ,ce merita vizitat,la ce sa avem grija etc.Astept informatii si despre Ucraina, poate trecem si pe acolo.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 -Specifica - MOLDOVA sau REPUBLICA MOLDOVA ? Daca e vorba de Rep. Moldova mai bine renunti- ai vazut toata tara noastra de pe motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Rep Moldova.Am cutreierat tara in lung si in lat,acum caut ceva mai inedit.Initial am vrut sa mergem in Turcia dar pina la urma am decis sa mergem in REP MOLDOVA si UCRAINA dar daca nu primesc vesti bune,mergem spre sud.Daca veni vorba,umblu prin tara cu motorul de 25 ani si nu zic ca am vazut totul dar sunt curios si duc dorul de a cunoaste alte natii si culturi mai de aproape si nu din TV.Multumesc si astept incontinuare opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 in rep moldova ori mergeti in grup organizat ori deloc ca e posibil sa va intoarceti pe "biciclete", de vazut nu prea ai ce sa vezi decat chisinau oras mare in stil rusesc in rest saracie mare.....mai degraba mergi spre rusia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate