soimu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 motoru eu i lam facut...segmenti,supape noi...pasuite..tot treaba ..socoteala,coturi noi,acte in regula.. grupul curatat,uns(pe demontate si verificate) ...motoru asta a fost mai mult stat....lam luat in ideea sa il modific eu..plm...acum..ultima achizitie un shadow de 600....asa ca sarmanu nipru sta afara in ploaie(in garaj repar ,vopsesc diverse)... mie mila de el ca il strica timpu daca nu il ia nimeni si e pacat ...daca nu il ia nimeni o sa fac un efort sa il sui in podul casei .......va multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 foto, ceva? ..m-ar interesa mai mult actele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 motoru eu i lam facut...segmenti,supape noi...pasuite..tot treaba ..socoteala,coturi noi,acte in regula.. grupul curatat,uns(pe demontate si verificate) ...motoru asta a fost mai mult stat....lam luat in ideea sa il modific eu..plm...acum..ultima achizitie un shadow de 600....asa ca sarmanu nipru sta afara in ploaie(in garaj repar ,vopsesc diverse)... mie mila de el ca il strica timpu daca nu il ia nimeni si e pacat ...daca nu il ia nimeni o sa fac un efort sa il sui in podul casei .......va multumesc... ia baga nene niste poze ca poate ma bag eu la inca o rusoaica. vad ca esti tot din ct asa ca n-ar fii greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 motoru eu i lam facut...segmenti,supape noi...pasuite..tot treaba ..socoteala,coturi noi,acte in regula.. grupul curatat,uns(pe demontate si verificate) ...motoru asta a fost mai mult stat....lam luat in ideea sa il modific eu..plm...acum..ultima achizitie un shadow de 600....asa ca sarmanu nipru sta afara in ploaie(in garaj repar ,vopsesc diverse)... mie mila de el ca il strica timpu daca nu il ia nimeni si e pacat ...daca nu il ia nimeni o sa fac un efort sa il sui in podul casei .......va multumesc. 0733859727-george Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate