gornicc Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 CINE ADUCE FILTRU DE AER ? VA ROG DATI UN RASPUNS VREAU UNU NEW LA MOTO MEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Salut, Avem pe stoc filtre de aer BMC. Filtrele sunt garantate pe viata, si sunt racing. Din cand in cand se spala si se ung. Pretul este maricel, dar avand in vedere cat de des trebuie schimbat in conditiile de praf din orasele noastre, merita toti banii, aprox 65 euro (daca e model mai nou e 83 euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Eu (atunci cand il aveam ) am comandat la al meu filtru la o firma care aducea piese si consumabile si pentru masini m-a costat: 800.000lei CHAMPION Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 CINE ADUCE FILTRU DE AER ? VA ROG DATI UN RASPUNS VREAU UNU NEW LA MOTO MEU Filtru aer K&N, garantie 1000000 mile- 60euro Filtru aer Champion serie -750000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Octombrie 29, 2005 Autor Share Postat Octombrie 29, 2005 ok si eu cum in posesia filtrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 ok si eu cum in posesia filtrului? Filtrul k&n il aduc pe comanda in 3-4 saptamani, iar filtrul Champion in 2 zile. Daca vrei vreunul din ele imi trebuie anul de fabricatie al gixerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate