Xomin Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 la mine sezonul a inceput ceva mai tarziu (august) din cauza unui accident din primavara, iar cei 16.000 km km facuti din august pana ieri au fost faini rau de tot mai ales pe mobra noua - pe care daca la inceput nu o prea indrageam ... acum o IUBESC enorm destinatii: in turcia o tura (din pacate am luat-o prin centru si nu pe coasta, dar se va rezolva in curand ), in bulgaria aprox 10 ture (baile termale de la varna, partea de nord-est, veliko, etc), iar in romania anul asta am colidat prin partea de SudEst bucovina moldova dobrogea oltenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 In sfarsit!Va veni intrunirea la Hunedoara! Poza era facuta la plecarea din Bulgaria(Russe,Thunders Bikers),unde am intalnit niste baieti de toata isprava.A PLOUAT CU BERE! Pt florin_v: Ma anunti si pe mine cand pleci in marele maraton.As vrea sa te insotesc.SORIN din CARACAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 bilant 2008 cam 7ooo februarie - iulie - cbr F3 - fara plimbari prea lungi 10ooo sf iulie - 23 decembrie - cbr F4s - cam 90% din plimbarile descrise de Florin + bucuresti - intalnirea breaza (cazare cort) - brasov curtea de arges paduchiosu reloaded buc - campina - brebu +drumurile zilnice prin Buc 2009 asfalt uscat si fara incidente sa fim mai multi, NU mai putini !!! PS : sa ne bucuram de familie, de prieteni, de motocicleta, sa strangem cat mai multe amintiri din plimbari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Lasa Gingiule ca m-ai stiu si altii pe unde ai umblat toata vara.Baga ceva la rece daca nu vrei sa stie toata lumea ! Un binevoitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate