Sari la conținut

MarcoPolo

INACTIV
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    golfdany@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr. Taberei
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki gsx-r 600
  • Club
    Jack Daniels

MarcoPolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut domnilor. Vine cineva in week la Breaza?
  2. Chiar acum au aratat la stiri accidentul,si ai luau interviu nenorocitului de sofer care balmajea ceva de genul cum ca tot motociclistul ar fi fost de vina ,ca venea ''tare" sau ca ar fi iesit de dupa o alta masina.Mortii mamii lui dar ca nu s-a asigurat si nu a dat prioritate nu zicea.plus alta cretina care zicea ca a vazut si ea ca veneau tot"foarte tare'',si ca bine ca nu a fost pe trecerea de pietoni ca ar fi spulberat-o.Sa mearga dracului doar pe linga bloc. Babe idioate.
  3. Ducati 1098 Ducati 1000GT Mz 1000S Suzuki GSX-R 750 Suzuki GSX-R 600 K7 Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa Yamaha R7 Yamaha YZF 1000 Thunderace Aprilia RSV 1000 Honda CBR 600RR Triumph Daytona 675 Benelli 1130 Kawasaki ZX 10 Cam astea,deocamdata.
  4. Lasa Gingiule ca m-ai stiu si altii pe unde ai umblat toata vara.Baga ceva la rece daca nu vrei sa stie toata lumea ! Un binevoitor.
  5. MarcoPolo

    Accident Usor

    Cind de fapt,toata lumea stie ca tu esti cel mai bun.ce noroc sa te avem printre noi !
  6. MarcoPolo

    Accident Usor

    Redslayer,tare mi-as dori sa te vad in trafic cum opresti la un semafor si iti pune unu un spoiler de touareg pe cocoasa.Ah ce-as mai ride.Atunci sa te vad ce-ai mai face,tu care le stii pe toate. Eu atit am avut de zis !
  7. Ne vedem maine la 19 acolo,ca se anunta vreme rea si eu tot in strada tin mobra.OFFFFF Florine nici un garaj ?
  8. Baaaa,sa moara mamaie ce fata de popa de tara are Gac senior cu peruca aia in cap.cred ca v-ati stricat de ris.trebuia sa plece cu ea in cap fara hardtop la masina !!!
  9. V-ati cam facut de cap.Ce pot sa spun decit ASA DA.Aline multumesc mult pt. urari.Bebelu e bine ,sper sa ne vedem cit mai curind.Cind toata lumea ajunge bine acasa ce poti sa zici decit;? Cind e urmatoarea?
  10. sper din tot sufletul ca baiatul sa fie bine.stiu din proprie experienta ce inseamna sa te intilnesti cu unu care nu acorda prioritate !!!multa sanatate.
  11. Din pacate din motive foarte serioase,nu am putut veni.distractie placuta,asfalt uscat si luati-o usor maine pe cheia.sa ne vedem cu bine !!!
  12. Jeane tata daca esti taximetrist,ar fi trebuit sa iti dai seama ca doar,cari toata ziua posibile vaci pe 2 picioare.Noroc cu Kassu ca te-a luminat.fara suparare frate. in rest,multa sanatate lu Chinezu !!!
  13. Fratioare ai avut un "noroc" teribil.auzi vaca pe Barbu Vacarescu,trebuia sa te astepti la asta.si stapina-su unde era?Mortii mamii lui.merita rupt in bataie,si sa plateasca daunele. daca si-a lasat nevasta singura in mijlocu strazii... Oricum bine ca a fost numai atit si nu te-ai lovit mai rau.
  14. Tocmai a scris Florin cum stau lucrurile Magnolynum,si in ce ordine se va pleca.
×
×
  • Creează nouă...