EVO MOTORS.RO Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Le-am cerut parintilor bani de martisoare si flori si i-am bagat in mine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Le-am cerut parintilor bani de martisoare si flori si i-am bagat in mine )) ai mancat banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 ai mancat banii? Nu fratee.. In mine = Oras )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 aha , am inteles deci ai bagat banii in oras .... construiesti ceva ? hai ma ca am glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Grupul burlacilor saluta fraierii care inca aleagra dupa cadouri si martisoare:P:P Asta a fost gen: Grupul fututilor saluta grupul labagiilor de beau apa plata cu lamaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Vorbeste omule frumos, ce pu/@ mea?! Devin din ce in ce mai conservar... vreau motor/scuter! Bafta! P.S.: Ce parere aveti despre cdi-urile cu limitator de turatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Is bune pentru aia din germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Intrebare: Ce e mai piz..da decat o piz...da intr-un bmw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 doua piz...de intr-un bmw ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 Patru piz..de intr-o piz..da de ML. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 personal prefer bmw-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Am auzit ca pentru toti scuteristii frustrati de pe forum s-a aranjat un ring de lupta la Smaeb anul acesta,asa ca toti cei care s-au certat pe forum intre ei anul acesta si anul trecut vor avea ocazia sa o "Dea parte-n parte" @ Rolly sa vorbim pe mess de-un carburator de 17,5. Editat Martie 4, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 Brick: ne dam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Hai care mai e frustrat ca eu comentez? Imi pun pielea la bataie Ii astept pe toti cei care m-au amenintat ca ma bat la smaeb. Brick vorbim, dar esti idle de 12 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Brick: ne dam? Ne dam la o cola ma daca vrei Hai care mai e frustrat ca eu comentez? Imi pun pielea la bataie Ii astept pe toti cei care m-au amenintat ca ma bat la smaeb. Brick vorbim, dar esti idle de 12 ore Rolly,ce ma vii imbracat cu armura asta ? /index.php?...t&p=1689079 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 Ne dam la o cola ma daca vrei In ring mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 hai ca`i tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 n-am prins gluma. Mi-o explica cineva si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 mosu` cu 6 cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 n-am prins gluma. Mi-o explica cineva si mie? In paint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Pai in paint...ca pe tine vad ca nu te duce in photoshop...prea complicat Nu am vazut filmuletul, de unde sa stiu eu cine e ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 Te ataci prea repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cel mai tare sofer din europa .. http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...e-la-volan.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate