Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Era de presupun ca va fi fain! Apropos, tu cum ai reusit sa te umpli de noroi? Sau nu era greu nici pentru spectatori? Simplu, tot terenul de langa traseul Offroad era PLIN DE NOROI. La copilul ala imi venea sa ii dau o ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 In timpul evenimentelor, a fost continuu promovata ideea de: bere fara alcool la volan! In nici un caz ceva cu alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 http://stirileprotv.ro/bin/front.php?media...p;section_id=18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multe poze si AICI Sau AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) mai am cateva poze de sambata, clasa Open: more: gata si filmuletu cu Jumba click aici . Editat Decembrie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stai sa ma gandesc...si tu ai fost in PRESS nu-i asa Cata M?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) o sa mai revin cu noutati da. am avut pile si am intrat sa-i pozez pe baieti Editat Decembrie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) nu vreau sa fiu rautacios dar inauntru au fost muuulti asa zisi "de la presa" si cei de pe margine "amatorii" au facut poze la concurenti impreuna cu spatele celor "de la presa" Editat Decembrie 9, 2008 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) nu vreau sa fiu rautacios dar inauntru au fost muuulti asa zisi "de la presa" si cei de pe margine "amatorii" au facut poze la concurenti impreuna cu spatele celor "de la presa" ai dreptate. si eu am tone de poze cu spatele celor de la presa. n-am inteles de ce trebuia sa bage aparatul foto in gura concurentului. a fost acolo si o mica cearta intre cei de la presa pe tema asta. in rest, ca "unii" au stat dupa gard, iar "altii" inauntru...asta e. ciubucu fiecaruia. daca stiai unde sa stai faceai poze bune si in spatele gardului later edit: cei din poza nu erau de la presa, ci din partea organizatorilor. aveau grija sa degajeze traseul in caz de abandon Editat Decembrie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) chiar, erau multi cu teleobiective care se duceau fix in groapa aia acum vreau sa vad si eu ce plm poze au facut ei ... in poza asta numar 8 si nici unu nu face o poza sper sa nu fie cu suparare, a fost o simpla observatie LE: nu m-a deranjat decat ca imediat dupa groapa se iesea in viteaza si se sarea dambul ala, acolo ieseau poze frumoase daca nu se bagau toti in fata, oricum in groapa nu puteam face poze de pe margine LE:2 uite aicilea oFiCIAli http://picasaweb.google.ro/lh/photo/ke3KZg5WBRElofHQZDsn2Q Editat Decembrie 9, 2008 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Clasa Extrem de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) va prezint si eu clasa xtrem de manelist si xtrem de pitipoanca colectia alb/maro de cizme,geanta si shapca marca alpinestars si ultimul model de nike de teren... Editat Decembrie 9, 2008 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Trick-urile lui Zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Acest copil merita o ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 jj ii spunea ca e pe drumul cel bun si ca atunci cand o sa ajunga acasa o sa il cam certe mama lui dar el sa nu se lase influentat si sa se tina de sportul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 LE:2 uite aicilea oFiCIAli http://picasaweb.google.ro/lh/photo/ke3KZg5WBRElofHQZDsn2Q n-ai nimerit nici de data asta. cel din stanga cu geaca rosie pe dedesubtul vestei era organizator, iar mustaciosul din dreapta era cel care-i trolia pe cei abandonati. hai ca-ti gasesc io niste poze in schimb era altul cu geaca rosie de la presa care numai in gura concurentilor era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 bai eu faceam misto de asta http://picasaweb.google.ro/lh/photo/ke3KZg5WBRElofHQZDsn2Q nu vezi ce vesta originala are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) bai eu faceam misto de asta http://picasaweb.google.ro/lh/photo/ke3KZg5WBRElofHQZDsn2Q nu vezi ce vesta originala are? si a mea era la fel de originala. din pacate nu se vede spatele Freestyle Motocross, vineri la Ursus free track Editat Decembrie 10, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cfantana Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) www.suzukidojo.blogspot.com Poze de la eveniment Editat Decembrie 11, 2008 de cfantana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ehe , a participat si costel casuneanu ... frumos eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate