Rolly Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Eu am incercat cam de toate...nu prea iese. Am vrut sa construiesc tot faru dar nu am gasit material sa-i fac clopotu de intra becul in el. Se topeste sau se indoaie daca bagi halogen. Lupele sunt foarte proaste si pe sr. Singurul scuter care l-am vazut cu lumini de masina e sr50 2006, plangi cand mergi pe el... In legatura cu neonu zic sa pui mai bine leduri, consuma mult mai putin, poti pune si 100. Neonul nu consuma, are putere mica, asa ca poti pune si de-ala... Si o duce F12 2X35 halogen, dar doar atat. Daca mai pui si bordu, o semnalizare, stopuri si stop pe frana...la revedere. Credeti-ma, pe sr am tot aprindere ducati de vine pe F12 si la 2X35 e mort. Sunt galbene luminile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 La 2x35 cand aveam imi lua mult din curent, bordul era mai slab in lumina, consuma mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 la mine bordu te orbeste si faru e aproape la fel ca blitzu de la telefon + ca daca apas frana faru aproape ca e stins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Daca 35w e prea mult atunci 24w/bec cred ca ar fi ok:-/ am gasit halogen de 24 aici http://www.atservmotors.ro/?p=productsMore...-Halogen-Tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Are varmiu xenon pe Aerox,si e ok...dar daca il tii decat 1 minut cu motorul oprit e lesinata bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate