Andrei_D Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Scuze ca am facut topic nou dar incerc sa gasesc la cineva piesele stricate fiindca afara e inca uscat si eu nu ma pot plimba cu motocicleta din cauza a 2 prostii din carburator. Cumpar plutitor si cui pontou ( !!! cu tot cu piesa filetata !!! in care sta cuiul pontou) pentru carburator PACCO de Minsk. Nu ma intereseaza sa fie noi, doar sa fie bune, utilizabile. Am vazut ca sunt cel putin doua tipuri de carburatoare PACCO, asa ca o sa pun cateva poze ca sa stiti exact ce ma intereseaza Cui pontou: Piesa filetata: Plutitor: De cumparat, am cumparat un kit de reparatie pentru PACCO si nu s-a potivit nimic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Scuze ca am facut topic nou dar incerc sa gasesc la cineva piesele stricate fiindca afara e inca uscat si eu nu ma pot plimba cu motocicleta din cauza a 2 prostii din carburator. Vrei un carburator aproape nou? PM sau 0722255057.Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) cuiul ala poantou se potriveste de la orice K, mai ajustezi de tablita in cazul cuielor mai lungi. Ah ba nu ca nu e in sectiune cum trebuie, doar cel mai nou tip de cui de la K-urile 68 noi se mai pupa. Editat Decembrie 9, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Salut, cred ca am eu cuiul pontou pe stoc, dar e doar cuiul. daca il vrei dami un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 Anuntul este valabil, inca nu am gasit nimic din cele de mai sus. Sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate