sacal Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 deci, mi-am schimbat toba la r6 cu un micron. toba veche, din inconstienta, am taiat-o sa vad ce are inauntru.. ma rog, asta e... acum ca m-am documentat bine sunt gata sa incerc sa transform toba intr-una racing , vreau sa o scurtez, astfel sa nu mai aiba nici un cot, sa nu mai pun invelisul de azbest si fibra de sticla. problema e ca nu am aparat de sudura. asa ca... care te bagi la un experiment de tuning ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 buei sacal de ce nu itzi completezi tu profilul cu toate datele -cum ar fi: localitatea, shi altele pe acolo, shi cum vrei sa te pot ajuta cu sudura aia daca habar nu am unde locuieshti ? ce zici de asta? eshti interesant nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 6, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2005 pai sunt din bucuresti de-abia astept sa ma apuc de treaba. o sa pun poze cu starea tobei dupa potop poate ajungi in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Suna la 0722659618 Victor. Iti sudeaza ce vrei tu in argon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate