ionut73 Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 dar le am eu!cum te simti cu piciorul??pina la primavara esti gata? pai poate o sa te rog sa ma ajuti si pe mine cu una. Piciorul e din ce in ce mai bine. deja merg fara carje si trag tare cu recuperarea. Intr-o luna o sa merg corect. prin martie sper sa ne vedem la prima tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Decembrie 10, 2008 Autor Share Postat Decembrie 10, 2008 ionut, pana la urma ti-ai luat sidi crossfire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ionut, pana la urma ti-ai luat sidi crossfire? nu. astept sa le aduca importatorul oficial Cica o sa ajunga transportul de cizme la sfarsitul saptamanii viitoare. Oricum nu ma grabesc. Daca pretul nu e decent, o sa probez la el si rog un prieten dibaci sa-mi comande pe e-bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 nu. astept sa le aduca importatorul oficial Cica o sa ajunga transportul de cizme la sfarsitul saptamanii viitoare. Oricum nu ma grabesc. Daca pretul nu e decent, o sa probez la el si rog un prieten dibaci sa-mi comande pe e-bay am inteles ca pretul "la importator" este de 1150-1200 lei cam care e pretul unor cizme crossfire pe e-bay? tnx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) Google it!..sau mai exact Ebay it! Editat Decembrie 15, 2008 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am pus si eu o intrebare la importatorul oficial pt Gaerne si mi-a dat un pretz pt SG12 de am paralizat - 1500 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate