hihi Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Vineri seara, vin repede de la liceu (pe la 6 ajung acasa), cu gandul sa ies si eu in seara asta la cateva ture (cu mopedu). Ajung acasa, ma imbrac mai gros etc. Imi pun casca, maip un niste benzina si ies la plimbare. Era deja noapte, dar imi place mai mult noaptea decat ziua (stiu care sunt riscurile). Plec, ma duc pe la universitate, unirea. Traficul de tot kktu. Toata lumea parca atunci iesise de la servici. Si cum de cateva saptamani am inceput cu slalomuri si etc, am zis sa fac si acum la fel. Eram pe banda 1 pe magheru, vis-a-vis de cinematografu Patria (era cam 7:30). Si cum stiti ca acolo in dreapta mai e o banda, un fel de refugiu, ce zic, hai sa depasesc prin dreapta un taxiu, ca sa ajung in fata. Bun, accelerez si ma bag sa depasesc. Ajunsesem cu roata pe la usa din spate a taxiului, cand vad ca ala vrea sa depaseasca si el prin dreapta (pe cei din fata lui), si astfel ma inghesuie. Franez, ma bag un pic in bordura, n-am cazut, n-am patit nimic. Omu se opreste ma intreaba daca am ceva, ii zic ca nu. Apoi ma uit pe la motoreta, vad ca n-are nik si plec, cu gandul sa ma duc acasa si imi stabilesc un traseu in minte. La universitate fac dreapta, si ma duc in jos spre cismigiu, apoi fac dreapta la liceul lazar, si gata. Ajung in panta aia spre cismigiu. Si fortez un pic motoreta. Se duce pe la 60, si aproape de intersectie ii tai gazu si ajunge pe la 45. Pe banda a 2a o duba alba mergea paralel cu mine. In fata liber. Cand deodata, la 4-5 metri in fata ajunge un taxiu (de pe banda a 3a), si se opreste brusc ca sa ii ia pe unii de pe margine. Evident ca am franat cat de tare am putut, dar nu m-am oprit decat in bara spate a lui . Astfel mi-am spart aparatoare din fata. Omu coboara si ma intreaba daca mergem la politie. Ma gandesc un pic, si ii zic ca da. Dar pe drum, mi-am dat seama ca a fost vina mea (ca l-am lovit din spate), ma opresc si ii zic sa o lasam balta, cu scuzele de rigoare). Cred ca primul incident de langa patria, a fost un semn. Dar deh, trebuia sa mi se intample odata ca sa ma potolesc. Am inteles firma Manet au o reprezentanta pe la piata muncii. O sa ma duc zilele astea pe acolo. Bine ca nu a fost mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Nu pot decat sa zic doua lucruri: - bine ca nu ai patit mai rau! - daca intr-o zi iti vei lua motocicletea si vei face la fel? Las-o mai moale in oras si invata sa anticipezi fazele care urmeaza sa se intample. Mereu sa te gandesti: "daca taxiul/maxi-taxiu-ul ala o sa franeze sa ia niste pasageri?", "daca boul ala nu ma vede si da peste mine?" si tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Si in legatura cu prima faza... incearca sa te faci auzit, CLAXONEAZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate