CUXI Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 sunt interesat sa cumpar orice piesa de motoreta ungureasca Berva,manual de intrebuintare ,informatii etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) informatii: motor: monocilindru, 2 timpi cilindree: 48 cm cubi diametru intern cilindru: 38 mm cursa piston: 43mm raport compresie: 6,5/1 putere: 2,2 CP la 5400 rpm cauciucuri: 2,25 x 23 greutate: 55 kg viteza: 45 km/h consum: 1,3 L /100km acestea-s datele pe care le detin. Editat Decembrie 11, 2008 de tibipop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Este la Cluj un domn care poseda doua bucati. Una in stare perfecta originala cu numere noi cu care cred ca si circula ca sta in fata blocului. Are multe fiare dealtfel, ca e "restaurator". Poti incerca la el. Am sa iti dau un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 pune o poza cu acest tip de motoreta caci chiar nu am auzit niciodata de ea mutumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate