Rossi_jr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 unii merg pe orice conditii altii stau acasa si dau din taste Eu dau din taste sin cand e uscat afara! DA mai rar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 ti-am dat PM sa nu stricam topicul , sa il transformama in talcioc ok am sa fac poze si le bag aici.eu sunt in londra.am trimis niste crashuri in tara si ma luat 8 lire dar greutatea e undeva pe acolo atata ca monopostu trebe bagat intro cutie.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ok am sa fac poze si le bag aici.eu sunt in londra.am trimis niste crashuri in tara si ma luat 8 lire dar greutatea e undeva pe acolo atata ca monopostu trebe bagat intro cutie.bafta astept pozele...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) asta este pozele bag sio poza cum arata pe mobra Editat Ianuarie 30, 2009 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 asta este pozele bag sio poza cum arata pe mobra perfect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) azi trec si eu pe la bestie sa testez noua toba home&hand refacuta de un prieten si sincer arata incantator...revin cu poze si sound Editat Ianuarie 31, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 azi trec si eu pe la bestie sa testez noua toba home&hand refacuta de un prieten si sincer arata incantator...revin cu poze si sound k1-le avea o yoshimura varianta USA prima data iam scos tot din ea suna destul de tare dar a gol...nu mai avea sunet de motor batea spre sunet de masina ferrari...apoi iam bagat totul la loc si am scurtato cu 200mm alta viatza frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 dupa cum am spus pun si eu niste poze si un filmulet cu sound...din pacate nu a scos silencerul la toba...o sa il scot saptamana care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 dupa cum am spus pun si eu niste poze si un filmulet cu sound...din pacate nu a scos silencerul la toba...o sa il scot saptamana care vine Ala din film nu esti tu! Poate fi motoru tau! Da ala care filmeaza sigur nu esti tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Ala din film nu esti tu! Poate fi motoru tau! Da ala care filmeaza sigur nu esti tu! nici nu am zis ca sunt eu...eu montam carena dreapta ca era naked cum de ti-ai dat seama ? uite ca am facut si o tura mica ieri ca nu ma puteam abtine Editat Februarie 1, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 nici nu am zis ca sunt eu...eu montam carena dreapta ca era naked cum de ti-ai dat seama ? uite ca am facut si o tura mica ieri ca nu ma puteam abtine Funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Funny ce e funny? si zi totusi...cum ai ajuns la concluzia ca nu eu filmam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) ce e funny? si zi totusi...cum ai ajuns la concluzia ca nu eu filmam ? Asculta intre sec. 03-06 si ai sa vezi! Editat Februarie 1, 2009 de Rossi_jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 parca face poze cam nasoale aparatul lu' cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Asculta intre sec. 03-06 si ai sa vezi! faza cu ambreiaju` ? i-ai recunoscut vocea ? parca face poze cam nasoale aparatul lu' cracky ti se pare Editat Februarie 1, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) faza cu ambreiaju` ? i-ai recunoscut vocea ? ti se pare Gata bre, m-am convins a ta e! Daca spui ca tu filmai sa stii ca tare iti mai tremura mainile! Si vorbaret ambreaj mai ai! Editat Februarie 1, 2009 de Rossi_jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Gata bre, m-am convins a ta e! Daca spui ca tu filmai sa stii ca tare iti mai tremura mainile! incerca cineva sa te convinga ceva ? nu-mi amintesc esti liber sa crezi ce vrei da stiu ca vorbeste mult ambreiaju` ala...trebuie sa vad ce fac sa il schimb Editat Februarie 1, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 incerca cineva sa te convinga ceva ? nu-mi amintesc esti liber sa crezi ce vrei da stiu ca vorbeste mult ambreiaju` ala...trebuie sa vad ce fac sa il schimb Pune-i scoci la gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pune-i scoci la gura! nu aveam aveam niste soricei in schimb dar nu cred ca mergea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 nu aveam aveam niste soricei in schimb dar nu cred ca mergea totusi va trebui sa renunti la finala aia...nu ai sa obti sunetu cel doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 totusi va trebui sa renunti la finala aia...nu ai sa obti sunetu cel doresti yes i know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 yes i know Yoshimura rulzz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Yoshimura rulzz! mivv RULLZ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) mivv RULLZ ! Si mivv e buna! :laugh: Editat Februarie 2, 2009 de Rossi_jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate