suzuki_pill Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 vreau sa stiu daca repara cineva carene adica daca repara crapaturile rupturile in plastic dar cu scule profesionale (sudura in plastic cu aer cald si "electrod"de plastic,)nu cu letcon sau fibra de sticla sau alte inovatii.... spun asta fiindca am vazut in germania facute lipiduri prin sudura cu aer cald carenele aratau f bine dupa smirgluire nu se mai observa unde a fost crapat, rupt,si rezistenta aproape nu se modifica poti indoi trage ca nu apar fisuri,iar grosimea carenei ramane aceeasi,as vrea si eu sa repar ceva daca e cineva care se ocupa cu asa ceva si la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 fantastic domle' ce are fibra de sticla ....? eu am lipit toata carena fatza(facuta in 20 bucati) de un an de zile si nici urma de crapatura sau sa si dea drumul de undeva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 pai ce sa aiba ingroasa f mult si fibra nu polimerizeaza cu plasticul ,la modelele mai vechi unde carena are 4 -5 mm nu e o problema da la mine unde e problema carena are 2mm si tre sa fie si flexibila chiar nu merge si pe deasupra ar fii si inestetic fiindca se ingroasa oricat de subtire ai incerca so faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 .....din ce stiu eu; baietii de la power motors au relatii cu un atelier care se ocupa numai cu asa ceva; da si tu un tel. la ei. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate