Vizitator Jorjel Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Am un mz rt 125 din `61 si instalatia eletrica este praf. M-ar interesa in primul rand un releu regulator si tipul de motocicleta de la care s-ar potrivi mai bine pt ca nu cred ca mai gasesc piese asa vechi originale si chiar daca as gasi cred ca m-ar costa cat toata motocicleta la un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Pe incarcare poti pune orice releu de 6 v pt dinam. Eu itit recomand sa montezi aprinder de minsk pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Eu zic sa iei un releu electronic ca merita nu ai probleme dupa aia,ii vreo 700-800 mii lei.Si acuma imi pare rau ca nu o mers cel electronic,cu asta numai probleme am avut.Am un prieten cu mz de 175 cu releu electronic,daca vrei il intreb pe el pretul si fiabilitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate