geza.benedekfi Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Patrick ne-a oferit sansa sa incercam noua scula importata de el. Nu m-am gandit nici o clipa, ca e asa de manevrabila jucaria asta... Pe drumuri acoperite cu zapada poti merge cat te tin mainile si "pantalonii" In zapada proaspata simti parca plutesti, te inclini de-ti atingi coatele de pamant ( adica zapada )... Las pozele sa povesteasca in locul meu... Dupa 3 sezoane de iarna facute cu cauciucuri preparate cu suruburi/cuie, va spun ca merita incercat... E total diferit de snowmobile. Aici MERGI CU MOTORUL !!! Restul de poze (cu actiune) aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 inteleg ca strangi bani ai luat tranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) inteleg ca strangi bani ai luat tranta? DA ! DA ! Mai pe larg: DA ! Strang banii, dar mai intai imi schimb motorul - ( 300 EXC-E si MT-03 ) pe un 530 ... Cred ca acest echipament functioneaza mai bine pe un 4T, si mai am si kitul de SUPERMOTO, care sta nefolosit de un sezon. Si fiind batran deja, imi vine mai bine un 4T. DA ! Desigur - ca de fiecare data - am luat tranta. Incercam cat de strans pot sa iei curba. Nu am crezut, ca poti sa iei asa o curba cu senile in fata. Aproape toti - am fost 6 insi - am luat cate o tranta.. ( usoara, desigur ). Editat Decembrie 13, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Nu ati facut filmulete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 pai sa ai bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Si fiind batran deja, Trebuie inteles ca de acum incolo faci enduro cu vreo trupa de "batrani"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Nu ati facut filmulete ? Nu, numai poze. Trebuie inteles ca de acum incolo faci enduro cu vreo trupa de "batrani"? Da, da, da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Da, da, da... Pot sa vin si eu?(asa linistit,batraneste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Cat costa un kit de asta de adaptare? Ma intereseaza pretul final, la noi in RO. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Cat costa un kit de asta de adaptare? Ma intereseaza pretul final, la noi in RO. Adi 2980 Euro detalii aici http://motociclete.patrickmoto.ro/?page=sh...2bf8aa95bb051d0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Pentru cine vrea sa vada actiune cu KIT-ul asta ... uitati aici: Si se pare ca merge si pe pamant (cam pe la jumate): A fix acelasi kit? Sau este varianta speciala pt pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Pentru cine vrea sa vada actiune cu KIT-ul asta ... uitati aici: Si se pare ca merge si pe pamant (cam pe la jumate): A fix acelasi kit? Sau este varianta speciala pt pamant? da,e acelasi kit,doar ca mentine roata din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am si eu o intrebare ... cum franeaza? ca discuri, placute nu vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am si eu o intrebare ... cum franeaza? ca discuri, placute nu vad. franeaza cu discul tau de pe bascula pe fata nu franeaza decat daca pastrezi roata.daca nu o pastrezi si pui schiul franezi numai cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 am si eu o intrebare ... cum franeaza? ca discuri, placute nu vad. Se vede aici discul, bine: /index.php?...t&id=415402 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate