csocso Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Ne-am distrat iarasi... Pentru restul de poze CLICK AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Felicitari !!! Odata si odata ma fac si eu baiat bun si nu mai lipsesc atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 Odata si odata ma fac si eu baiat bun si nu mai lipsesc atat... Ai ocazia sa fii baiat bun acum in WE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 acum am vazut si restu pozelor.. asa se explica noroiu din toba tre sa-ntreb.. asta era scopu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) asa se explica noroiu din toba tre sa-ntreb.. asta era scopu? Daa...si aripa spate rupta Asa s-a nimerit Odata si odata ma fac si eu baiat bun si nu mai lipsesc atat... Cum stai cu "timpul"? O sa reusesti? Editat Decembrie 17, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Daa...si aripa spate rupta Asa s-a nimerit Cum stai cu "timpul"? O sa reusesti? ooai ce cef am de o tura,dar in zona mea zapada canci si tot ploua...eu cum nu am experienta nu ma bag la noroaie ca sunt cam mari si am picat o data ca imi fuge roata de spate ca titirezu. Super poze,bine ca v-ati distrat,coada rupta cumo repari?este de cumparat?sau asa ramana(eu asa cred dar poate cred gresit) spor la treaba si distractie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreyMoto Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Foarte fain, se pare ca si cauciucurile cu cuie si-au facut datoria...bafta si la mai multe alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 coada rupta cumo repari?este de cumparat? se si repara:ASA Sau poti cumpara,ca exista si noi-cat de des...:depinde de posete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pal-elod Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Tare vara treceti si pe la ciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Tare vara treceti si pe la ciuc Am fost si in decembrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pal-elod Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 pe unde ? muntele sumuleu , harghita sau la leliceni, acolo pe traseul lui fazy ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 pe unde ? muntele sumuleu , harghita sau la leliceni, acolo pe traseul lui fazy ? Am inceput pe muntele Sumuleu, dupa care ne-am orientat spre Frumoasa, unde am gasit niste urcari superbe in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate