jack0088 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da asa este corect. Pe langa cele 2 moto vatamate mai detin un r 27 un r 35 un simson sport doua csepel 125 un mz 125 o victoria de 350 incompleta o simsoneta un motor de triumf 250 fabricatie germania un atas panoniasi un kawasaki klx650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cand ai chef, fa un topic separat aici si prezinta-le cu poze. Mai putin klx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Sa nu mai deschidem un topic nou, avand in vedere ca se trateaza despre acelasi model de motocicleta. De vanzare. Pret: patru mii de epuroi. Pentru cei interesati, trebuie sa stie ca dureaza aproximativ doua luni pana pot intra in posesia ei deoarece momentan nu are acte, iar pentru a face acte cam atat dureaza procedura. O sa revin cu detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 daca tu ai trasat dungile albe de pe aripi si rezervor prezinta te rog tehnologia de vopsire pt ca la proiectul meu am ajuns la segmentul vopsitorie si as vrea sa stiu mai multe.bafta! Salut ce parere aveti de acest aparat . Demult timp ma bate gindul sa comand unul dar as vrea mai multe informatii despre el daca stie cineva . http://www.beugler.com/kits.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate