robychopper Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 unii dintre voi il stiti....ia sa vedem ce zic restul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Littlebasty Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 faina lucrarea chiar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 e macheta?cat costa?vreau si eu una...! B. ps:toba e naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 e macheta?cat costa?vreau si eu una...! B. ps:toba e naspa... Pai macheta a fost la baza un Harley FLH si a fost transformata de mine in totalitate Cadrul lam facut rigid,aripa scurtata,nr lateral pus de mine,seaua facuta de mine,rezervor ingustat,furca springer facuta de mine.....am folosit ca arcuri la springer,arcurile de la doua pixuri..... MACHETA este vreo 25 euro....si motorul se face din bucati si cadrul la fel motorul este o copie fidela a motorului de harley,propriuzis si motorul se construieste are tot in bucatele bloc motor in doua bucati cilindri chiuloase bujii transmisie...parca ai construii un motor harley doar fara partile interioare in rest exteriorul dupa cum vedeti arata foarte bine zici cai motorul de harley in dimensiuni naturale Ia uitativa in topicul asta aceiasi macheta dar nu avea furca asa inclinata si avea un sissy bar /index.php?...hl=macheta&st=0 Va salut si chopperitiva machetele ca merita L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 am intrebat acolo cat costa o macheta din aia,dar nu ai raspuns....cum fac sa-mi iau si eu una,un Shovel sau un Pan? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2005 am intrebat acolo cat costa o macheta din aia,dar nu ai raspuns....cum fac sa-mi iau si eu una,un Shovel sau un Pan? B. Ma BLACKULE de la vii din sibiu nui nimeni care merge in ungaria? exista magazine de machete specializate..la fel ca aici.... Hai ca vad daca vine maicamea la mine acuma de craciun...rezolvam de una....ok Da tre sat te duci cu remorca so iei din timisoara salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 hehehe,merci,lasa ca rezolv eu cumva..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Poate iti gasesti ceva pe plac: http://www.autoart.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 Poate iti gasesti ceva pe plac: http://www.autoart.ro avent nu te supara dar ce au ei acolo sunt asa prost facute si nici macar nus de calitate....parerea mea mam uitat chiar acum salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 merci Avent,o sa ma uit...... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 avent nu te supara ... N-am de ce sa ma supar, nu e marfa mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machete Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 avent nu te supara dar ce au ei acolo sunt asa prost facute si nici macar nus de calitate....parerea mea mam uitat chiar acum salut Daca faptul ca functioneaza suspensia, functioneaza curelele de transmisie, au cablurile de ambreiaj si au 30cm lungime inseamna ca sunt prost facute inseamna ca a ta merge singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 12, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2005 Daca faptul ca functioneaza suspensia, functioneaza curelele de transmisie, au cablurile de ambreiaj si au 30cm lungime inseamna ca sunt prost facute inseamna ca a ta merge singura Ma refeream la detaliile motorului am vazut machetele alea aici intrun magazin si sincer nu miau placut cum sunt lucrate....cu toate ca functiona chestiile ce spui tu.. Asta e parerea mea personala .....si era vorba de machete ce trebuie sa le construiesti de la zero, nu sa le iei gata facute.. salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Ce idee super asta cu chopperitul machetelor.Am si eu un Fat Boy.Cred ca o sa ma apuc sa il modific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate