adiy32 Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Care ar fi uleiurile cele mai bune pt motoarele in 2t si 4t si de unde pot fi cumparate. Eu unul folosesc acum un Arol 2t de la Mol dar ma intereseaza sa folosesc unul cat mai bun si va cer parerea daca nu cumva acum in sezonul rece trebuie chiar ceva indicat temp scazute. Se pot folosi aditivi de ulei sau benzina la motoarele in 2t si 4t? Mentionez ca eu am un scuter in 2t dar cred ca este bine de stiut si pentru cele in 4t si motociclete (nu stiu daca difera uleiul pt scuter de cel fol la motociclete). Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 un ulei bun de amestec ( 2T ) este OMV X-Bike, e undeva pe la 150 000 lei litrul...gasesti si sintetic, dar e mai scump... Am folosit un timp si uleiul de care zici tu de la MOL, bun si ala, nu are rost sa schimbi... X-Bike-ul e de gasit in orice benzinarie OMV si chiar PETROM ( eu de acolo il iau).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Binenteles ca difera uleiul 2T de cel 4T. Eu folosesc OMV 2T sintetic-30 lei/litrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Eu folosesc Motul 2T,e cel mai scump dar si cel mai bun..am auzit de prieteni care pun si Mobil1 care cica ar fi bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate