dkid Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 azi m-am hotarat si am bagat calu' la iernat.deci pot sa incep ciopareala.deja i-am taiat cateva spire de la amortizoarele spate dar din cauza seii de pasager tot are alura aia de camila.deci: -se modifica saua pasager(sper sa reusesc sa o fac la jumatatea inaltimii de acum) -se taie aripa spate pana la limita seii -se muta numarul in lateral -se muta stopul de frana pe spatarul sissybarului -se micsoreaza inaltimea sissybarului -se mareste rezervorul dupa metoda vazuta pe forum la motorangel -se vopsesc negru mat diverse kestii cum ar fi rezervoarele de lichid de frana de pe ghidon,oglinzile,si in general cam tot ce nu este cromat(nu m-am hotarat daca sa fac si motorul negru sau nu) rugaminte:daca stie cineva de unde as putea sa iau un stop FOARTE plat....sa-mi dea de stire.dupa cum am spus vreau sa mut stopul de frana PE spatarul sissybarului si pt asta am nevoie de ceva f plat. asa arata acum: va tin la curent bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Un lucru laudabil si de incurajat ... ar fi bine daca ar fi cat mai multi ca tine, care sa aiba curajul de a modifica motocicletele stock... Bafta, multa inspiratie si noroc la ITP si RAR, daca ajungi pe acolo (si o spune cineva care a avut probleme de genul acest cu motorul lui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 nu o sa ai problemem daca mergi ianinte sa te apuci de modificari.... cind refaci ITP roatele, luminile, frina si directia sa fie la locul lor si-n regula si nu vei avea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) STAI FARA GRIJA, nu ai sa ai prbl cu cei dela RAR, caci ei habar nu au cum arata motorul iesit depe banda.Ti-o spun eu, caci ceea ce tu vrei sa faci anul asta la intruderul tau, eu am facut anul trecut.uite ceva poza sa iti faci o idee cum arata acum, caci cum arata e lesne de stiut. ps. NU E NEVOIE SA TAI DIN SPIRELE DELA AMORTIZOARELE SPATE, LE REGLEZI LA MINIM, IAR CAND TE SUI PE MOTOR ARIPA SE CULCA PE ROATA FARA A ATINGE-O.APPROPOS.......daca gasesti pecineva care face comenzi avansate, da-mi de stire,caci roata spate si comenzile avansate le am programate ptr iarna asta Editat Decembrie 21, 2008 de cashman31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) saua de pasager in varianta noua: e gata si arip[a spate dar nu am facut poze inca. Editat Februarie 27, 2009 de dkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ti-a iesit bine,bravo! Ti-o spune unul,care se ocupa cu asa ceva,respectiv reparatii/modificari de sei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 saru-mana boierule da' n-am facut-o eu....mi-ar place sa fiu in stare de asa ceva.mi-a facut-o un nene din mangalia maine(adica azi) daca da domnu' ceva harnicie...montez nr lateral bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 (editat) nr. lateral inca nu e gata pt simplul motiv ca piulita de la amortizor are un pas ciudat si nu am reusit sa o inlocuiesc.probabil(sau aproape sigur) voi suda pur si simplu piulita originala de una neaosa romaneasca/europeana.d insa am reusit sa fac ceva cu stopul ala cu care ma chinuiam.stiu ca e putin stramb,o sa remediez asta maine nu a iesit exact ce imi doream dar cum nu am gasit o sticla destul de mare si mai ales destul de bombata ca sa incapa becul acolo unde vroiam..a trebuit sa ma multumesc cu asta: Editat Martie 4, 2009 de dkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 nr. lateral inca nu e gata pt simplul motiv ca piulita de la amortizor are un pas ciudat si nu am reusit sa o inlocuiesc.probabil(sau aproape sigur) voi suda pur si simplu piulita originala de una neaosa romaneasca/europeana.dinsa am reusit sa fac ceva cu stopul ala cu care ma chinuiam.stiu ca e putin stramb,o sa remediez asta maine nu a iesit exact ce imi doream dar cum nu am gasit o sticla destul de mare si mai ales destul de bombata ca sa incapa becul acolo unde vroiam..a trebuit sa ma multumesc cu asta: incerca cu o lampa spate de oltcit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 merci kessule da' m-am sucit:)) nu imi place cum a iesit asa ca skimbam foaia...fac stopul pe aripa.ceva de genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Mda...Ar arata super,cu stop din ala...Inseamna ca dai jos,sissybar-ul? Stop ca ala,are pe Intruderul lui,un amic.Numai ca el se ocupa si cu fabricatul de diverse din fibra de sticla,asa ca si-a facut si-o aripa spate,care coboara pina-n pamint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 Mda...Ar arata super,cu stop din ala...Inseamna ca dai jos,sissybar-ul?Stop ca ala,are pe Intruderul lui,un amic.Numai ca el se ocupa si cu fabricatul de diverse din fibra de sticla,asa ca si-a facut si-o aripa spate,care coboara pina-n pamint. da,ma cam bate gandu sa dau jos si sissy barul.cat despre aripa...eu am taiat-o sa fie mai scurta...in nici un caz nu vrea sa arate gen INDIAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate