pony18554 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 (editat) Imi lipsesc din colectie numerele motociclismo: 12, 8, 6 si 2. Cum pot face rost de ele?? Cine are sa-mi spuna ca dau orict pe aceste numere. Sau daca trebuie sa l-e iau de la redactie, macar dati-mi o adresa de e-mail sau un nr de telefon!! Pls. Editat Decembrie 20, 2008 de pony18554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Imi lipsesc din colectie numerele motociclismo: 12, 8, 6 si 2. Cum pot face rost de ele?? Cine are sa-mi spuna ca dau orict pe aceste numere. Sau daca trebuie sa l-e iau de la redactie, macar dati-mi o adresa de e-mail sau un nr de telefon!! Pls. /index.php?showtopic=263981 ...spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Imi lipsesc din colectie numerele motociclismo: 12, 8, 6 si 2. Cum pot face rost de ele?? Cine are sa-mi spuna ca dau orict pe aceste numere. Sau daca trebuie sa l-e iau de la redactie, macar dati-mi o adresa de e-mail sau un nr de telefon!! Pls. Se poate, numai ca pana pe 5 ianuarie nu o sa prea mai gasesti pe nimeni pe la redactie. Trimite atunci un mail si luam legatura. redactia arond motociclismo punct ro Sediul nostru e pe undeva prin Grozavesti, pe bd. Vasile Milea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 /index.php?showtopic=263981 ...spor! Multumesc mult! Se poate, numai ca pana pe 5 ianuarie nu o sa prea mai gasesti pe nimeni pe la redactie. Trimite atunci un mail si luam legatura. redactia arond motociclismo punct ro Sediul nostru e pe undeva prin Grozavesti, pe bd. Vasile Milea. Multumesc, tocmai azi an trimis email si voi astepta raspunsul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate