dijmarescu Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun fericit voua si celor dragi eu va urez Claudiu Dijmarescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun fericit voua si celor dragi eu va urezClaudiu Dijmarescu Acelasi lucru insotit de multa sanatate si noroc si din parte mea...pentru toti motociclistii gorjeni si nu numai! Sa ne vedem sanatosi la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmc Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Asfalt uscat! Fara cai, bovine si alte "animale" pe drumuri! Aderenta maxima! Fara probleme cu politia! Multa sanatate! Si fie ca motoarele voastre sa functioneze ca in ziua in care au iesit din fabrica,fara nici o problema! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 ...Si un An Nou fericit...Loredana-i zice asa cu foc...Scoate hora`n batatura!!! Numa bine si ditractie placuta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) Va urez si eu La multi ani si un An nou cum va doriti voi!!! (asta pana nu pica iarasi forumul ) Editat Ianuarie 6, 2009 de uvictor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 /index.php?...p;#entry1644322 S-a deschis anul motociclistic frati gorjeni,pe ele si pe muma lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Azi am dat si eu o tura prin curte .Supeeeeeeeeeeeeeeeer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 Azi am dat si eu o tura prin curte .Supeeeeeeeeeeeeeeeer Dai de inteles ca esti sanatos tun si recuperarea a fost 100%... Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bineinteles. Nu ma las eu doborat de o martoaga cu atelaj. Sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bineinteles. Nu ma las eu doborat de o martoaga cu atelaj. Sa ne vedem cu bine Prin Septembrie poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Poate o punem de o plimbarica si un gratar asa sa ne cunoastem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 Poate o punem de o plimbarica si un gratar asa sa ne cunoastem si noi Veniti la Turcinesti,batranii mei sarbatoresc 50 de ani de casatorie,d`aia i-am promis la taica-meu ca vin . Lata-o facem Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 "LA MULTI ANI!" pentru hodorogu' de Marcel Dobrogeanu, care azi implineste 52 anisori, din care vreo 30 calare pe doua roti! Marcelino draga, iti doresc sa apuci inca pe-atitia si sa dai kilometrajul peste cap la BMW! Tin sa-ti amintesc si faptul ca ai obligatia morala sa dai de "beut" la amicii motociclisti...sa nu uiti! Mesaj completat "LA MULTI ANI!" azi pentru Emil GSX, gorjean 100%, motociclist si fiu iubit de motociclist! La cei 26 anisori iti doresc sa mai aduni inca cel putin 100 si multi kilometri fara evenimente pe drumurile tarii! Ah, si sa nu uiti sa dai de baut! Mesaj completat Văd că nu se modifică data postului, aÂşa că specific: azi, 26.01.2010. Mesaj completat "LA MULTI ANI!" pentru Văru Gică (azi mai pune un an la buchet) Âşi asfalt uscat, cu milioane de kilometri fără evenimente neplăcute! Mesaj completat Uitai...azi 01.02.2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Numai sa sara topicu in fata ii mai urez si eu lui Gica inca o data La Multi Ani, sanatate si sa se feresca de carute. Aaa, si nu in ultimul rand sa dea mai repede de beut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uvictor Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Sa traiasca baietii! Varu' Gica fara numarrrrrrrrrrrrrrrr! P.S. Ma bag si eu in seama...sa fac posturi sa se supere nenea Ivan!SIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Pentru asa ceva nu ma pot supara, doar este ceva serios si de bun simt ca sa urezi unui prieten "la multi ani!"...cu toate ca in cazul de fata suna nitel manelistic pe ici pe colo... Si la tine is sigur ca n-ai facut-o pentru a aduna posturi, jmechere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Multam fain dragilor.Cand incepe sezonul primul suc il dau eu.Hai daca tot am mai facut un post sa va urez si eu sanatate,bani si la mai multi km frumosi Editat Februarie 8, 2010 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 "LA MULTI ANI!" azi pentru Bogdan Boeru, sa-i traiasca 'Onda, si sa ne vedem sanatosi pe drumurile sparte ale tarii... Gorjeni, cica da si de beut pe chestia asta! Mesaj completat "LA MULTI ANI!" pentru Florin Encescu, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi lui... si multi kilometri fara evenimente neplacute pe doua sau mai multe roti! Mesaj completat Uitai iar, adica data: azi, 31.03.2011. Mesaj completat Azi, 25.04.2011, Costi Baloi serbeaza implinirea a inca unui an de viata! Ii urez "LA MULTI ANI!" cu noroc si sanatate si sa ne revedm cit mai curind calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 "LA MULTI ANI!" azi pentru Bogdan Boeru, sa-i traiasca 'Onda, si sa ne vedem sanatosi pe drumurile sparte ale tarii... Gorjeni, cica da si de beut pe chestia asta! Mesaj completat "LA MULTI ANI!" pentru Florin Encescu, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi lui... si multi kilometri fara evenimente neplacute pe doua sau mai multe roti! Mesaj completat Uitai iar, adica data: azi, 31.03.2011. Mesaj completat Azi, 25.04.2011, Costi Baloi serbeaza implinirea a inca unui an de viata! Ii urez "LA MULTI ANI!" cu noroc si sanatate si sa ne revedm cit mai curind calare! Merci Ivane de urari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) "LA MULTI ANI!" azi tuturor purtatorilor numelor Constantin sau Elena, lor si apropiatilor lor! "LA MULTI ANI!" azi 27.05.2011 pentru @sarpe si BIBANU CZ, cu sanatate, bani si drumuri bune! "LA MULTI ANI!" azi 10.06.2011 pentru VEX-u'... si asfalt uscat, sanatate si mult noroc ii doresc! Editat Iunie 10, 2011 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 "LA MULTI ANI!" azi 17.07.2011 pentru Rocker.Metall! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Multumesc,nea Ivane! La Multi Ani si dumitale,stiu ca a fost pe 10 iulie dar o bere merge si mai tarziu,ca tot e canicula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Multumesc,nea Ivane! La Multi Ani si dumitale,stiu ca a fost pe 11 iulie dar o bere merge si mai tarziu,ca tot e canicula. Ok, sper sa limpaim berea aia (de preferat fara alcool) cit mai curind, pina nu da inghetu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Ouch,am retinut gresit data de 10. Data viitoare o sa stiu. Sorbim si o bere in curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 nah ca venit zapada...zise muma la tilifon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate