Kali Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Faine pozele! Mi le-am luat si eu pe CD acasa, sa ma uit in voie la ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Super marfa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 daca cineva vrea toate pozele, se rezolva... am pe CD. Pe forum am pus mai putin de jumate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 super tare cred ca vati distrat pe cinste ,dar o excursie mai recenta ati facut?ori cum ati fost tari bafta in continuare si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Bafta si "noroi" uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 imi trimiti pe mail mai multe poze ca sunt super faine ,eu merg in munti apuseni de foarte multi ani si e super .daca vrei sami trimiti mailu meu este taviursulescu@gmail.com.si va urez bafta si drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 fain..fain..bravo voua..am fost si eu anu trecut cu moto pe acolo..numa ca era uscat ... ..super tare zona.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 baieti vreo excursie noua prin apuseni de care nu stiu ,hai mai spuneti ceva ca ex asta a fost superrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 baieti vreo excursie noua prin apuseni de care nu stiu uite aici: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...12799&st=60 5 zile in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate