Sari la conținut

chizmo

EX+
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Timisoara
  • Numar Moto
    N0-AM-M0T
  • Club
    NECLUBAT

chizmo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chizmo

    Accident Timisoara

    nu e sens unic..taximetristii or mutat loganu pe un loc de refugiu..la fel si motoru, e pe bordura..la gramada..de aia nu se ma intelege nimica din accident..martorii zic ca loganu o vrut sa intoarca..acolo e parcare de taximetristi pe o parte si astia tot fac manevre..si eu era sa iau unu in primire zilele trecute
  2. chizmo

    Accident Timisoara

    Accident pe strada de limita 30 dintre lipovei si aradului. Un taximetrist i-a taiat calea unu motociclist necunoscut (de mine) cu o motocicleta cu numere rosii expirate, xt'u de 600. Masina a fost miscata si nu s-a putut constata a cui a fost vina (taximetrist jmecher in dotare cu logan) , iar motociclistul a suferit o dubla fractura la picior si a fost dus la spital.
  3. o sa dau si eu o excursie prin congelator cu noul meu breloc in forma de ktm..si saccc..ca m-am dat si eu cu moto..nu numai voi..super ciorba !
  4. mersi..mersi..am fost si eu cu ei..dar eu am fost cel care facea pozele .. mersi... ..tare .bravo !!
  5. fain espero ala visiniu..e de vanzare ? ..tare tare iesirea..imi facetzi pofta si nu am cu ce..
  6. bhai...fratilor..si nu stiti sa anuntati ca atzi tinut deja bikers party la cluj ..tare tare..bravo
  7. hot wheels ...am o masinutza cu numele asta... .. super tare iesirea..bravo !
  8. fain..fain..bravo voua..am fost si eu anu trecut cu moto pe acolo..numa ca era uscat ... ..super tare zona..
  9. super tare frraaate...nebun tipu..cu adevarat maniac..daca totzi am avea bani ca el..numa dupa calitatea pozelor itzi dai seama ca aparatul nu a fost nici 2000 de euro..bravo lui.. stima nea possi...sau possi's webseiten ca sa fie si numele de familie p.s.asta cred ca a luat toate tarile la rand pe unde se poate da cu moto pe teren, ca la ei ...saraci..tre sa platesti vreo 100 de euro sa te lase sa te dai printr-o balta cu noroi..
  10. am facut si un mic montaj pentru cei care nu au putut fi alaturi de noi la BIKES ON ICE.. varianta WMV 10 MB ---- >>> CINCIS 2006 varianta DIVX 16 MB ---- >>> CINCIS 2006 click dreapta.. save target as ..va descurcatzi voi .. ENJOY !!
  11. acum fac montajul...deci..urmeaza si un film !!!!
  12. abia astept !!! see u all there !
  13. cristi se stie...pe orice motor..fi-e ca are 200 de kile sau 100 tot asa merge pe el..ma bucur ca va placut filmu, desii am crezut ca nu se va intege nika si va iesii foarte miskat..
×
×
  • Creează nouă...