simson.timisoara Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Motocicleta este in stare de functionare,are acte,are si atas, pretul este de 1500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Telefon, alte detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 telefon, detalii, istorie a motocicletei, ce inseamna acte, motivul pentru care nu iei ce piesulici lipsesc la asta de la ailalta ) . Sfat, fa un filmulet cu motorul mergand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 telefon, detalii, istorie a motocicletei, ce inseamna acte, motivul pentru care nu iei ce piesulici lipsesc la asta de la ailalta ) . Sfat, fa un filmulet cu motorul mergand. ma numesc cornel , tel 0744779729--0724020205. se pot inmatricula,la unu am acte facute la notar, iar la celalalt am talon vechi si propietarul traieste. am sa incerc sa bag si un filmulet......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate