ionut73 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Vineri, 9 ianuarie, se va difuza pe Telesport de la ora 8 filmul concursului de la Buzau. O sa ne strangem mai multi sa vedem filmul la Taverna Viilor de pe Soseaua Viilor. E mai frumos in gasca la o caterinca si o bere decat cu nevasta care iti sufla in ceafa sa muti pe HBO Asa ca bucurestenilor, va asteptam de pe la 7 - 7.30 sa avem timp de incalzire! In curand se vor afla detaliile si pentru cursa de anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Am si programt deja tv`u pe telesport vineri la 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 chemi tot bucurestiul sa te vada pe podium? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 presupun ca e vorba de 20:00 (sau 8pm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 deci ne strangen ca la meci, sper sa fie un proiector ceva sa nu stam ingramaditi toti la un sport deala mic, alb-negru nu de alta dar vin si aia de la auto si o sa fim cam multi. cine sta cu mana pe antena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 @ seseko - apreciez perspicacitatea banateana. Sa stii ca pe la Bucuresti nu prea ne strangem la bere dimineata la 7 @ stulewa - am vorbit cu Floyota - o sa fie proiector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Evident, insa de cand cu razvan si dani si emisiuni tv la 7am unde se transmite enduro ... mai poti sa stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Evident, insa de cand cu razvan si dani si emisiuni tv la 7am unde se transmite enduro ... mai poti sa stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Am vizionat, fain, pacat ca au dominat auto si atv, moto a fost cam putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Fain o fost! Ce se rupeau aia pe acolo ... si saracii cu atv-urile care picau pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 Deocamdata s-a anuntat data - 27 iunie - 3 iulie In curand si detalii - clase, taxe, regulamente. Va tin la curent. In film au fost prinse portiunile cele mai grele, majoritatea de la clasa extrem. Traseul la clasa Open/Hobby se poate face de catre orice endurist cu un minim de experienta. E o saptamana de concediu activ care merita fiecare banutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Astept cu nerabdare sa reeditam experienta. Cei care nu ati participat anul trecut va recomand ca anul acesta sa nu ratati acest concurs deoarece totul este de exceptie. Editat Ianuarie 12, 2009 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Este vreun site oficial? Este nevoie de voluntari ca mana de ajutor pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Este vreun site oficial? Este nevoie de voluntari ca mana de ajutor pe acolo? www.romanianextremeadventure.com Nu cred ca au nevoie decat de oameni care cunosc bine zona. Concursul este organizat de Off Road Adventure Romania - un club solid si cu multi membri. Dar o sa-ti fac rost de o adresa de contact unde sa le pui o intrebare. Vezi ca e o adresa de contact pe site Editat Ianuarie 12, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Este vreun site oficial? Este nevoie de voluntari ca mana de ajutor pe acolo? www.romanianextremeadventure.ro In principiu este nevoie de voluntari. ps: Mda...mai bine pune o intrebare Editat Ianuarie 12, 2009 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 ionut73, braccio - mersi de link, le scriu acolo. Salut Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Cât a fost taxa de participare la moto pentru ediția din 2008? 300 EURO parcă (care includea Âşi cazare/masă?)? Se prefigurează acelaÂşi nivel de taxare Âşi pentru 2009? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 Cât a fost taxa de participare la moto pentru ediția din 2008? 300 EURO parcă (care includea Âşi cazare/masă?)?Se prefigurează acelaÂşi nivel de taxare Âşi pentru 2009? anul trecut a fost 350 de euro si am primit de banii astia drepturile sportive plus mancare o saptamana, 2 nopti la hotel, 5 nopti campare in bivuac - apa calda, dusuri, bude, sandwichuri pentru traseu, apa plata si minerala, pepsi, red bull, wap-uri de spalat fiarele, paza, palarii, tricouri, etc Ar fi bine sa fie la fel si anul asta. O sa vedem. Eu merg oricum daca sunt sanatos pana atunci si daca nu dau faliment pe criza asta si vand motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 anul trecut a fost 350 de euro si am primit de banii astia drepturile sportive plus mancare o saptamana, 2 nopti la hotel, 5 nopti campare in bivuac - apa calda, dusuri, bude, sandwichuri pentru traseu, apa plata si minerala, pepsi, red bull, wap-uri de spalat fiarele, paza, palarii, tricouri, etc Ar fi bine sa fie la fel si anul asta. O sa vedem. Eu merg oricum daca sunt sanatos pana atunci si daca nu dau faliment pe criza asta si vand motoru Ai de mine, pai cu toate chestiile astea incluse e super ok. Poti zice ca mergi in concediu o sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Mersi ionut. Imi aduc aminte ca in 2008 mi s-a parut un pret corect pentru ce ofera si m-as fi dus daca nu eram atat de incepator ... insa anul acesta sper sa fie ok si sa ajung, chit ca din Timisoara pana acolo e ... o țară'ntreagă! Desi anul acesta probabil le va fi (mai) greu organizatorilor sa strângă sponsorizari in conditiile actuale de criza economica si astfel să ofere un pachet "enduristic" atât de atractiv. Editat Ianuarie 12, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 ...... insa anul acesta sper sa fie ok si sa ajung, chit ca din Timisoara pana acolo e ... o țară'ntreagă! ... nu te plânge, eu am sa vin din tara lu' Ghiote (pe mobra ) ... doar sa belesc ochii la voi (ca bunic nu-mi mai permit sa ma dau pe coclauri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Intrebare: perioada exacta este 27 iunie (ziua de sosire) - 3 iulie (ziua de plecare)? Am nevoie sa stiu pentru ca in 4 iulie trebuie sa fiu altundeva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 Intrebare: perioada exacta este 27 iunie (ziua de sosire) - 3 iulie (ziua de plecare)?Am nevoie sa stiu pentru ca in 4 iulie trebuie sa fiu altundeva ... Aproape sigur sambata dupa-amiaza se termina cu trial si festivitate. Sambata e 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 imi caut partener ptr editia 2009..am gume noi si concediu pregatite special ptr perioada asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 imi caut partener ptr editia 2009..am gume noi si concediu pregatite special ptr perioada asta.. Hobby sau extrem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate