HondaSan Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Am tras de la tine documentatia pentru Nipru si pentru Simson si pentru aceasta iti multumesc.Bunu. Aceasta se vrea o rubrica in care toti cei ce au de transmis multumiri pentru ajutorul dezinteresat primit de la pasionatii de "comuniste",se pot manifesta . Nu ezitati sa o folositi.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Am tras de la tine documentatia pentru Nipru si pentru Simson si pentru aceasta iti multumesc.Bunu.Aceasta se vrea o rubrica in care toti cei ce au de transmis multumiri pentru ajutorul dezinteresat primit de la pasionatii de "comuniste",se pot manifesta . Nu ezitati sa o folositi.Bunu. Hai ca ma simt flatat Ce onoare pentru mine Ma bucur ca site-ul va este de ajutor. Am vrut ca prin acest site sa vin in ajutorul celor care vor sa isi repare singuri motocicletele ... ca tare frumos mai este sa mesteresti la utilaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate