bicicleta Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 Auzi omule, sa mor io daca stiam ca tu esty implicat in accident cand am postat aici,dupa cum am spus si in deschiderea topicului eu nu am avut prea multe detalii, Imi pare raun ca a trebuit sa treci prin asa ceva, si ma bucur ca ai revenit printre ai tai. PS probabil ar trebui sa iti spun ca sunt Marius vecinul lui Cosmin din 1 mai (mai tii minte ca mi-ai zdruncinat rinichii la-2 grade de la bucale pana la munte pe M-72-ul ala ) ) Apropo man am motor o jawa pe care, te anunt, ca o voi face o Jawa endurache Aaaaaaa!, mai da si tu o data nr de tel ca nu il mai am (am pierdut / furat tel.) Ma bucur sa aflu ca esty bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Auzi omule, sa mor io daca stiam ca tu esty implicat in accident cand am postat aici,dupa cum am spus si in deschiderea topicului eu nu am avut prea multe detalii, Imi pare raun ca a trebuit sa treci prin asa ceva, si ma bucur ca ai revenit printre ai tai. PS probabil ar trebui sa iti spun ca sunt Marius vecinul lui Cosmin din 1 mai (mai tii minte ca mi-ai zdruncinat rinichii la-2 grade de la bucale pana la munte pe M-72-ul ala ) ) Apropo man am motor o jawa pe care, te anunt, ca o voi face o Jawa endurache Aaaaaaa!, mai da si tu o data nr de tel ca nu il mai am (am pierdut / furat tel.) Ma bucur sa aflu ca esty bine. 0726027142-Chelu e bine, nu-l mai doare manuta prea tare, glumeste....e chel vrea sa dezvolte un nou stil d escalada sportiva, folosind o singura mana moral ridicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 LOL asta e bine ms pt nr de tel de abia acum am reusit sa mai intru pe net Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate