yakuza Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Am cumparat o toba de prin Italia. Pare foarte putin folosita si am luato la un pret foarte bun! M-ar interesa de la voi daca ati auzi de asa ceva si daca se aud bine! Ca sa merite sa-mi modific esapamentul.. Pe ea scrie YUTAKA 2334 HONDA Am cautat pe net si n-am gasit nimic, poate ma luminati voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 o fi vreo fabrica/oras care apartine de honda daca n-ai gasit cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 pune.o si vezi ce se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 cred ca asa o sa fac pana la urma! sper ca o sa merite efortu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Am cumparat o toba de prin Italia. Pare foarte putin folosita si am luato la un pret foarte bun! M-ar interesa de la voi daca ati auzi de asa ceva si daca se aud bine! Ca sa merite sa-mi modific esapamentul.. Pe ea scrie YUTAKA 2334 HONDA Am cautat pe net si n-am gasit nimic, poate ma luminati voi..... ..."aftermarket" nu e,nu am auzit de asa marca pe aici,deci mai mult ca sigur e o toba "originala" de la Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate